Posvetio se porodici

Novak Đoković iskreno o karijeri u tenisu: Bog mi je poručio - Sad je dosta!

Sve što se dešava u životu dešava se sa razlogom, smatra naš najbolji teniser
Celebrities
12:42h Autor:
Novak Đoković iskreno o karijeri u tenisu: Bog mi je poručio - Sad je dosta!
Foto: EPA / Andrej Isaković

Najbolji srpski teniser Novak Đoković zbog povrede je završio takmičarsku sezonu i sada uživa u društvu porodice, supruge Jelene i sina Stefana.

Uskoro će dom Đokovića biti proširen za novog člana, za otprilike mesec dana Jelena i Novak će drugi put postati roditelji, a Stefan će dobiti seku.

"Sve što se dešava u životu dešava se sa razlogom. Pokušaću da iskoristim ovo vreme najbolje što mogu da ga kvalitetno provedem sa porodicom. Za oko mesec dana Jelena i ja ćemo uz Božju pomoć postati opet roditelji. Izgleda da je moralo ovo da se desi da mi Bog definitivno poruči: "Sad je dosta". Sve što mi se desilo, a bilo je pregršt prelepih stvari, i porodičnih, i teniskih, umeju da istroše čoveka. Na lep način, ali umeju da iscrpe", poručio je nedavno Đoković, a prenosi Story.

Đoković trenutno pauzira kada je tenis u pitanju zbog povrede lakta, pa se trudi da što više vremena provede sa svojim sinom Stefanom. Njih dvojica zajedno uživaju u svakom trenutku, a tata Nole se postarao da Stefanu ne bude ni malo dosadno.

Jelena Đoković se oglasila na Instagramu: Kratak i jasan odgovor Novaku! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs