Pogledajte

Nikolina i Saša Kapor zvezde celog primorja: Zašto su svi gledali u poznati bračni par! (FOTO)

Poznati pevački par trenutno uživa u zasluženom odmoru
Celebrities
23:54h Autor:
Nikolina i Saša Kapor zvezde celog primorja: Zašto su svi gledali u poznati bračni par! (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen / Chikakapor_beard

Nikolina Kovač i Saša Kapor već godinama uživaju u skladnom braku i beskrajnoj ljubavi, a za njihovu sreću najzaslužniji je njihov sinčić Nikolaj, piše Glossy.

Iako je mama, popularna pevačica uspela je posle porođaja da povrati vitku figuru, koju već godinama uspešno održava, a njen izabranik svakako ide u korak s njom.

Zahvaljujući redovnom vežbanju i pravilnoj ishrani, Nikolina i Saša su ovog leta glavne zvezde svake plaže na koju kroče!

Dragana Katić (52) uživa na moru: Hvali se fotogafijama bez šminke! (FOTO)

Bračni par Kovač-Kapor trenutno uživa u zasluženom odmoru, a sa svojim pratiocima i prijateljima na društvenoj mreži Instagram podelili su interesantne fotografije nastale na plaži. Na njima su pozirali zagrljeni, ali to nije najinteresantnije: posebnu pažnju privukla je činjenica da oboje izgledaju spremno za pistu!

Žena koja je mužu zahvalna za izgled: Napunila je 50 godina, a ovako izgleda (FOTO)

Najviše komplimenata pobrala je Nikolina, koja je odabrala efektan i jednostavan bikini crne boje. To, ipak, nije najzanimljivije na njima - zbog svoje nove tetovaže Nikolininog i Nikolajevog lika, i Saša je zaslužio pregršt lajkova i komentara hvale.

20 godina važi za fatalnu plavušu: Šakira drastično promenila izgled! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs