Lepotice

Upoznajte zgodne žene tenisera: Ovako su smuvale i zadržale glavne face belog sporta! (FOTO)

Mnogi teniseri su priznali da su uspeli samo zahvaljujući svojim ženama
Celebrities
10:14h Autor:
Upoznajte zgodne žene tenisera: Ovako su smuvale i zadržale glavne face belog sporta! (FOTO)
Foto: Profimedia

Od kako je postao popularan tenis je smatran za gospodski sport. Poslednjih godina zvezde i zvezdice traže svoje mesto na tribinama popularnih teniskih turnira kako bi pratili svoje omiljene sportiste.

Međutim, zaboravite na tenisere i tenis jer su njihove žene glavna vest! Kako izgledaju, šta su obukle i kako su se radovale pobedama svojih muževa, najviše pišu mediji širom sveta.

Upoznajte zgodne žene tenisera:

Jelena Đoković (30)

Tridesetogodišnja lepotica upoznala je svog muža još u srednjoj školi. Godinama su se zabavljali da bi se verili u septembru 2013. godine, a malo zatim su se venčali na Svetom Stefanu u Crnoj Gori.

Par ima dvogodišnjeg sina Stefana, a u avgustu očekuju i drugo dete - devojčicu.

Jelena je diplomirala na Međunarodnom univerzitetu u Monaku, a magistrirala na Univerzitetu u Bokoni. Zaposlena je u fondaciji Novak Đoković kao direktor, a nedavno je otvorila i veganski restoran u Monte Karlu.

Jelena Đoković, nevidljiva trudnica: Šetala centrom Beograda, niko je nije prepoznao! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kim Sirs Mari (30)

Kim i Endi imaju kćerku Sofi staru 17 meseci, a nedavno su objavili srećnu vest da je na putu još jedno dete. Kim se bavi fotografisanjem kućnih ljubimaca. Ne voli da se eksponira i fotografiše za časopise, ali slavu ne može da izbegne.

Na tribinama je rado viđen gost a mediji sa velikom pažnjom prate šta je obukla i kako se našminkala dok vatreno navija za svog supruga.

Često se desi da Kim nekontrolisano opsuje tokom svog vatrenog navijanja, pa kamere sa velikim zanimanjem snimaju njenu mimiku tokom meča. Srećni par se venčao 2015. godine.

Kim i Endi Marej, najmoćniji par u Britaniji: Skidaju Bekamove sa trona!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ester Satorova (26)

Moćni par Ester Satorova (26) i Tomaš Berdih (31) objavili su svoju veridbu tokom Australijan Opena. Tomaš je zaprostio Ester sa prstenom vrednim 225.000 funti, da bi se ubrzo potom venčali. Svadba je upriličena u Monte Karlu, a mlada je nosila venčanicu sa potpisom Zuhair Murad.

Ester je veoma uspešan bikini model, a pojavila se u češkom izdanju Kosmopolitena i Mari Kler časopisa. Na instagramu ima preko 62 hiljade pratioca koje redovno "časti" svojim fotografijama u donem vešu. Tomaša je upoznala 2012. godine, nedugo nakon njegovog raskida sa dugogodišnjom devojkom, teniserkom Lucijom Šafaržovom.

Gaćice u boji ne dolaze u obzir, soko juri golubove: Neverovatni detalji o turniru u Vimbldonu!

Danijel Knadson (27)

Model Danijel Knadson došla je u žižu javnosti nakon što je Džastin Biber tražio da se upozna sa njom pošto je video njenu fotografiju na Instagramu. Međutim, mlada Danijel je imala oči samo za jednog muškarca a to nije bio Džastin Biber.

Naime, ona je do ušiju zaljubljena u tenisera Miloša Raonića. Nekoliko puta je navela da je izuzetno tradicionalan tip i da očekuje da je muškarac izvede na sastanak i da se ponaša kao džentlmen. Izuzetno je popularna u svetu modelinga.

Mirka Federer (39)

Mirka i Rodžer su se upoznali na Olimpijskim igrama 2000 godine. Mirka je bila takođe profesionalna teniserka, ali se zbog povrede povukla iz sporta. Sa Rodžerom ima četvoro dece, dve devojčice i dva dečaka. Par važi za jedan od jačih u svetu poznatih. Sam Rodžer navodi da ne bi bio tu gde jesete da nije Mirke.

Međutim, nije on jedini koji poštuje i ceni Mirku. Naime, ona je veoma popularna u kraljevskim krugovima. Nedavno su prisustvovali venčanju Pipe Midlton, a često je viđaju u društvu Ane Vintur.

Svi koji su je prozivali zbog kupaćeg, uješće se za jezik: Mirka Federer izgleda nikad bolje! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Noura El Švekh

Dugogodišnja devojka Žo-Vilfreda Conge dugo je skrivana od javnosti. Neuhvatljivi Conga često je navodio da jednog dana planira da se oženi i da ima decu ali da to neće u skorijoj budućnosti.

"Karijera mi je na prvom mestu. Želim da imam decu i da budem blizak sa njima, ali ne želim da moram da biram između posla i porodice. Kada postignem sve što sam planirao na poslovnom planu, oženiću se imaću decu," rekao je jednom mladi teniser.

Međutim, Noura je imala druge planove. Par je ove godine u martu dobio sina.

Maria Franciska Perelo

Maria se punih deset godina zabavlja sa Rafaelom Nadalom, ali se tek od prošle godine pojavljuje na teniskim tribinama. Na nagovor mendžera da to češće radi, Maria je izjavila:

"Rafa mora da ima svoj mir dok se takmiči. Sama ideja da ga čekam oko terena me guši. Ne bih mogla to da podnesem!"

Izvor blizak paru navodi da su oboje i Maria i Rafa izuzetno jednostavni ljudi koji ne podnose pažnju javnosti.

(Stil.kurir.rs)

Veliki optimista: Jelena Janković pregrmela najteži period života!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs