Svadbena zvona

Ženi se Lionel Mesi: Gostima zabranio da donose poklone i novac!

Argentinac je odlučio da ozvaniči svoju dugovodišnju vezu, a prema pisanju inostranih medija, svadbi će prisustvovati oko 250 zvanica, 150 novinara, kao i 200 pripadnika policije
Celebrities
15:56h Autor:
Ženi se Lionel Mesi: Gostima zabranio da donose poklone i novac!
Foto: Instagram Printscreen / Leomessi

Groznica venčanja zahvatila je i najpopularnijeg fudbalera na svetu, Lionela Mesija!

Naime, fudbaler Barselone i reprezentativac Argentine ženi se dugogodišnjim devojkom Antonelom, sa kojom ima dvoje dece.

Argentinac je odlučio da ozvaniči svoju dugovodišnju vezu, a prema pisanju inostranih medija, svadbi će prisustvovati oko 250 zvanica, 150 novinara, kao i 200 pripadnika policije.

Prvi gosti su uveliko pristigli, a po mladoženjinom zahtevu, svi će doći praznih ruku - Mesi je od gostiju tražio da umesto poklona uplate novac u njegovu fondaciju, odakle će sredstva dalje proslediti u humanitarne svrhe.

Tok venčanja direktno će prenositi argentinska televizija, tako da će obožavaoci Lionela Mesija moći uživo da prate dešavanja na svadbenoj žurki. A da bi sve bilo kako treba, angažovani su i specijalci koji će koristiti uređaje koji ometaju signal, kako ni jedna informacija ili fotografija ne bi procurila sa venčanja.

Oženio se Bali beg: Najlepši detalji sa raskošnog i romantičnog venčanja! (VIDEO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs