Baš je imala stila

Princeza Dajana, dama u svakoj prilici: Otkriveno zašto je uvek nosila tašnicu uz sebe! (FOTO)

Odećom je uvek slala poruku koja se skrivala iza ogromne količine njenog neodoljivog šarma
Celebrities
19:00h Autor:
Princeza Dajana, dama u svakoj prilici: Otkriveno zašto je uvek nosila tašnicu uz sebe! (FOTO)
Foto: Profimedia

Verovatno ne postoji ništa što nismo obožavali kod neprežaljene "kraljice srca". Bilo da se radilo o njenoj ulozi princeze, humanitarke ili stilske ikone. Princeza Dajana je odećom uvek slala poruku koja se skrivala iza ogromne količine njenog neodoljivog šarma.

Sećamo se crne pripijene haljine dizajnerke Kristin Stambolijan koju je obukla za Vanity Fair žurku 1994. Malo pre toga Čarls je javno priznao preljubu, a princeza Dajana je u inat odlučila da bude seksi i da pokaže da je nimalo ne treba žaliti.

Drogirali je da ne bi bila svesna šta se dešava: Potresni detalji medenog meseca princeze Dajane!

Haljina je iz tog razloga ostala upamćena kao "osvetnička haljina". Na fotografijama koje su propratile njen dolazak na žurku može se primeriti stilski detalj čija je pozadina napokon otkrivena.

Lejdi Di minijaturnom "klač" tašnicom u ruci pokriva dekolte prilikom izlaska iz automobila. I to je radila svaki put. Pozadinu priče otkrila je Telegraph-u dizajnerka torbica Anja Hindmarč.

Princeza je bila jedna od njenih prvih klijentkinja, njihov odnos je bio više prijateljski, nego poslovan, a Anja joj je dizajnirala jedan model elegantne torbice za svaku kombinaciju. Lejdi Di u šali ih je prozvala "tašnice za dekolte".

Kao i inače, princeza ništa nije prepuštala slučaju. Kako bi izbegla bilo kakavu mogućnost da joj paparaci snime dekolte u situacijama kao što je izlazak iz automobila, sakrila ga je svojom omiljenom klač torbicom. Mi to zovemo pametno odevanje.

Prvo i poslednje Dajanino leto kao slobodne žene: Novi detalji o neprežaljenoj princezi! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs