Bez dlake na jeziku

Dubravka Mijatović majstorski isprozivala koleginice: Mnoge će joj zameriti ovu izjavu!

Slavna srpska glumica izostala je sa premijere filma "Povratnik", a uza to je imala dobar razlog
Celebrities
09:58h Autor:
Dubravka Mijatović majstorski isprozivala koleginice: Mnoge će joj zameriti ovu izjavu!
Foto: Aleksandar Jovanović/Kurir

Svi su očekivali da će Dubravka Mijatović sa ostatkom glumačke ekipe prisustvovati premijeri filma "Povratnik", ali ona se nije pojavila i za to ima jako dobar razlog.

Dubravka je objasnila da je te večeri imala zakazano gostovanje sa pozorištem, te da je zbog toga bila sprečena da dođe. "Povratnik" označava i njen povratak na veliko platno, nakon što je publika čitavu deceniju nije videla u filmu.

"Nije me bilo desetak godina, prosto nije bilo nekih zanimljivih uloga koje bi bile u rangu onog što sam već imala ili nešto bolje od toga", rekla je Dubravka u emisiji "Exkluziv" na Prvoj televiziji. Ona je dodala da se retko pojavljuje na javnim događajima i u medijima jer ne želi da je publika po tome pamti.

Dubravka Mijatović otkrila tajnu svog dobrog izgleda: Uzdam se u genetiku!

Foto: Kurir / Dragan Kadić
Foto: Kurir / Dragan Kadić

"Moj ideal je da se bavim ovim poslom i da me ljudi znaju po ulogama, da pamte moje uloge i moje replike, a ne koju haljinu sam imala u kom editorijalu", kazala je ona.

Ponosna je na to što je jedna od retkih glumica koja se drži pravila da se karijera gradi i na odbijenim ulogama.

"Nažalost, moramo da pristajemo na neke kompromise na koje ranije ne bih pristajala, ali prosto svima je teško. Vreme se definitivno promenilo", zaključila je Dubravka.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs