U lošim su odnosima

Satanistički rituali, seksualno zlostavljanje: Sestra Maraje Keri iznosi prljave porodične tajne!

Alison je itekako spremna da progovori o svemu o čemu je poslednjih godina ćutala
Celebrities
10:10h Autor:
Satanistički rituali, seksualno zlostavljanje: Sestra Maraje Keri iznosi prljave porodične tajne!
Foto: Reuters / Mario Anzuoni

O porodici Maraje Keri javnost je malo znala sve do proleća prošle godine kada joj se njena starija sestra Alison Keri javno obratila za pomoć jer je pretrpela teške povrede nakon što je opljačkana pre dve godine.

Maraja celu situaciju nije komentarisala, ali je njen portparol poručio da pevačica nije kamenog srca, te da članovima svoje porodice pomaže iako s njima nije u dobrim odnosima.

Bila to istina ili ne, kako piše Radar Online, Alison je odlučila da se snađe na drugačiji način, pa je sve tajne svoje porodice odlučila da iznese u javnost. Naime, godinama je bila zavisna od droge i alkohola, a sada se od spomenutih zavisnosti leči.

"Trezna je već neko vreme, pa je počela da se priseća stvari iz detinjstva koje je preživela. Reč je o nekim poprilično teškim stvarima", kaže izvor. Dodaje da je Alison spomenula kako ih je njihova majka terala da učestvuju u užasnim satanističkim ritualima, a spomenula je i seksualno zlostavljanje.

Ova porodica vlada celim svetom: Od njih zavisi i vaš život, a kriju 10 strašnih tajni! (FOTO)

Foto: Reuters / Stephanie Keith
Foto: Reuters / Stephanie Keith

"Kad je većina njenog detinjstva u pitanju, Alison ima poprilično nejasne uspomene kad je zlostavljanje u pitanju. Zbog svega što je preživela, mnoga sećanja je potisnula, ali sada kada dolazi sebi, detalji izlaze na površinu", kaže njen bliski prijatelj Dejvid Bejker.

Dodao je da je Alison itekako spremna da progovori o svemu o čemu je poslednjih godina ćutala. Sestra Maraje Keri je uhapšena prošle godine u avgustu ispred jednog hotela u Njujorku nakon što je policajcima u civilu nudila seksualne usluge. HIV je pozitivna, a s Marajom je godinama u svađi.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs