Mir, spokoj i život u sadašnjem trenutku

Bojana Barović i Nikola Rokvić: Kurs kvantne harmonizacije za miran život

Osim što svakodnevno utvrđuju svoj ljubavni odnos, intenzivno rade na ličnom razvoju i otkrivaju da se u jogi i meditaciji krije tajna njihovog dobrog raspoloženja
Celebrities
11:26h Autor:
Bojana Barović i Nikola Rokvić: Kurs kvantne harmonizacije za miran život
Foto: Kurir Dragan Kadić

Harmonični mladi par manekenka Bojana Barović (30) i pevač Nikola Rokvić (28) već tri godine uživaju u skladnoj romansi i još ne razmišljaju o odlasku kod matičara ili osnivanju porodice. Trenutno su u potpunosti posvećeni svojim karijerama, a ni to što Bojana živi na relaciji Los Anđeles – Beograd ne predstavlja im problem jer su od samog početka svoju vezu zasnivali na kvalitetnom vremenu koje provode zajedno. Barovićeva i Rokvić ne kriju da trenutno žive punim plućima, u skladu sa prirodom i svojim mislima, a veoma su posvećeni i zdravom načinu životu, tako da osim fizičke kondicije neguju i svoj duh. O tajni dobrog raspoloženja i sklada sa samim sobom, oboje kažu:

"Bavimo se zdravim načinom života, jogom, spiritualnim načinom življenja, kvantnom harmonizacijom i svim interesantnim stvarima koje su povezane u toj sferi", iskrena je Bojana, ali ni njen dragi ne zaostaje za njom kada je reč o zdravom životu i pozitivnim mislima.

"Bili smo kod naše prijateljice na kursu kvantne harmonizacije i moram priznati da sam tamo naučio jednu sjajnu stvar, metod kako da živimo u sadašnjem vremenu. Naše misli stalno su usmerene na dešavanja iz prošlosti ili ono što će se desiti u budućnosti. Na tom kursu zaista sam prihvatio kako da iskoristim sve čari datog trenutka i lepota koje nas okružuju. Sada slobodno tvrdim da se s ovim načinom razmišljanja stvarno menja percepcija života i sve je lepše. Naravno, neke stvari i treba da se planiraju, ali ne sme da se živi u momentima koji tek dolaze", govori Nikola, a Bojana i on osim prema zdravom životu, dele strast i kada je reč o putovanjima, tačnije zanimljivim avanturama, tako da su leto proveli uživajući u čarima Crne Gore, na Durmitoru, ali i na Adi Bojani.

"Volimo da istražujemo različite krajeve našeg regiona i sveta, a planiramo i da krajem godine otputujemo na neku egzotičnu destinaciju, kao što je, na primer, Tibet. Nadam se da ćemo ostvariti ovu želju", iskren je mladi Rokvić koji će se uskoro oprostiti od svoje drage.

"Još sam samo mesec dana u Beogradu, a onda se ponovo vraćam u Ameriku i bićemo razdvojeni, nadam se, samo kratak vremenski period. Ponovo ćemo se sresti oko Nove godine. Uprkos razdaljini, ipak uspešno funkcionišemo", govori Bojana koja pred svaki odlazak ima i specijalne želje.

"Svaki put kada putuje u Ameriku, Bojana ima jedan zahtev, tačnije uvek ponese litar šljivovice. Njen ujak pravi zaista mnogo dobru rakiju, a toga nema u Americi, pa joj je ovo piće uvek na listi želja," kroz osmeh govori uspešni pevač koji će nakon duže pauze publiku ponovo obradovati novim pesmama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs