Neverovatno

Rekli su da umire i objavili jezivu fotografiju: Šta se stvarno dešava sa Anđelinom Džoli (FOTO)

Već neko vreme mediji i fanovi zabrinuti su za njeno zdravlje, budući da je jezivo mršava, ali poslednja naslovna strana slavnog tabloida prešla je sve granice
Celebrities
21:46h Autor:
Rekli su da umire i objavili jezivu fotografiju: Šta se stvarno dešava sa Anđelinom Džoli (FOTO)
Foto: Profimedia

Prethodnih nekoliko meseci bili su veoma teški za glumicu Anđelinu Džoli.

Iako se šuškalo da njen razvod od glumca Breda Pita i oštra borba za starateljstvo nad decom leži na podlozi punoj spletki, novca i lične koristi, sve i da je planski vukla poteze, nema šanse da glumicu sve ovo nije pogodilo i poljuljalo.

Već neko vreme mediji i fanovi zabrinuti su za njeno zdravlje, budući da je jezivo mršava, ali poslednja naslovna strana magazina National Enquirer prešla je sve granice.

Naime, na naslovnici jučerašnjeg broja nalazi se Anđelinina fotografija na kojoj stvarno izgleda kao neko kome nije ostalo mnogo života - bleda je, jezivo anoreksična i sa čudnom grimasom na licu. Ispod naslova koji vrišti "Anđa umire, ima samo 34 kilograma", nalazi se i fotografija kola Hitne pomoći ispred glumičine vile.

Bred Pit više neće da ćuti Anđelini, izjavom zapalio medije: Koja dobra majka bi to uradila deci?!

A photo posted by Perez Hilton (@theperezhilton) on Dec 28, 2016 at 9:53pm PST

Kasnije se ispostavilo da Anđelina uopšte nije u toj vili, već se sa decom odmara u Koloradu, a fotografija ambulantnih kola je bila fotomontaža.

Fotografija priložena kao "dokaz" da holivudska zvezda "umire" stara je nekoliko meseci, a Anđelina, čini se, sada izgleda za nijansu bolje.

"Razumem senzacionalizam, ali nije mi jasno kako neko može da uradi ovo", stao je u glumičinu odbranu bloger Perez Hilton.

Potpuno propala, za praznike doživela nervni slom: Glumicu pijanu i histeričnu odveli na odvikavanje

Foto: Profimedia / Anđelina sa decom u Koloradu
Foto: Profimedia / Anđelina sa decom u Koloradu
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs