Ne tuguje zbog raskida

Dejana Živković: Vladimir je bio letnja romansa

Manekenka kaže da sa golmanom Partizana nije uspela da doživi dublje emocije, jer je zaljubljenost iznenada došla i brzo se ugasila
Celebrities
12:40h
Dejana Živković: Vladimir je bio letnja romansa
Foto: Kurir Arhiva

Beograđanka koja je široj javnosti postala poznata po učešću u rijalitiju Prvi srpski top model, koji je vodila Ivana Stanković, odlučila je da prekine sva nagađanja u vezi njene romasne sa golmanom Vladimirom Stojkovićem.

Dejana Živković priznaje da je njenom inicijativom veza sa fudbalerom prekinuta, kao i da je u pitanju bila privremena ljubav. Iako su manekenka i popularni Stojke delovali veoma zaljubljeno Dejana kaže da nije imala vremena da istinski zavoli sportistu zbog njene insotrane karijere.

"Moj posao vezan je za život u inostranstvu. U Beogradu provodim malo vremena i nije moguće da ostvarim duge veze, pa je i logično to što sam ovu završila kada je leto prošlo", kaže Dejana.

Srpski mediji su kao razlog raskida njene i Vladimirove romanse navodili bivšu suprugu poznatog golmana, Bojanu Rajić, zbog koje je Stojković u kafani naručivao tužne ljubavne pesme. Još jedan razlog prekida veze bile su i glasine da je Dejana otpočela novu romansu sa košarkašem Nemanjom Nedovićem. Međutim, manekenka negira ove navode.

"Nemanja je moj dugogodišnji poznanik, stvarno je smešno da me sa njim stavljate u bilo kakvu vezu", govori Dejana uz osmeh.

Manekenka poručuje da ne tuguje zbog prekida kratkotrajne romanse sa Stojkovićem, jer je raskid bio njena odluka i kaže da je sa Vladimirom bila zajedno dok im je bilo lepo.

"To je za mene bila letnja romansa, koja se završila kada je leto prošlo. Iskra ljubavi iznenada se pojavila, ali se isto tako brzo i ugasila", kaže Dejana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs