Prevezena u bolnicu

Lepa Lukić umalo doživela srčani udar: Lekari sprečili fatalan ishod

Skočio joj je pritisak puno i žalila se na jake bolove u plećki. Lekari su sve ispitali i napisali joj terpiju. Lepa je preživela ogroman stres, kao što znate. Obijena joj je kuća, sve je to bilo veoma stresno za nju, ona je to veoma teško podnela, kaže prijateljica pevačice
Celebrities
20:04h Autor:
Lepa Lukić umalo doživela srčani udar: Lekari sprečili fatalan ishod
Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Pevačica Lepa Lukić bije još jednu bitku, ovog puta zdravstvenu. Muzička zvezda je zahvaljujući brzoj intervenciji lekara izbegla srčani udar kada joj je pre dva dana pozlilo u porodičnom domu.

"Sve se odigralo veoma brzo jer je Lepu probudio jak bol u grudima. Osetila je kako joj lupa srce i odmah je pozvala Hitnu pomoć. Lekari su brzo došli i izmerili joj pritisak, koji je bio izuzetno visok. Kako se ona istovremeno žalila na jak bol u grudima, a lekari nisu uspeli da joj spuste pritisak ni nakon injekcija, odmah su je vozilom Hitne pomoći odvezli u bolnicu. Sumnjali su da je srce ugroženo i da joj preti infarkt. Lepa je čitavu noć provela na ispitivanjima i na infuziji, kroz koju su joj davali lekove. Sreća je da su lekari brzo reagovali i sprečili da dođe do ozbiljnije situacije", rekao je izvor blizak Lepi Lukić.

Na njen mobilni telefon javila se prijateljica.

Hitno prebačen u bolnicu: Nikola Rađen operisan!

"Lepa je kod kuće, izašla je iz bolnice i malo se bolje oseća. Trenutno se odmara. Mora mnogo da odmara. Pije terapiju koju joj je lekar prepisao i polako se oporavlja. Trebaće joj vremena, nije joj, kao ni nama, bilo baš svejedno kada je problem nastao, ali biće bolje. Lekar joj je naredio strogo mirovanje, čega se i pridržava, pa zato sa vama ne može da razgovara", rekla nam je gospođa sa druge strane i objasnila šta se dogodilo te noći.

"Skočio joj je pritisak puno i žalila se na jake bolove u plećki. Lekari su sve ispitali i napisali joj terpiju. Lepa je preživela ogroman stres, kao što znate. Obijena joj je kuća, sve je to bilo veoma stresno za nju, ona je to veoma teško podnela. Nije to lako prebroditi. Nije uspevala posle toga da nađe mir noću i sve ovo se desilo zbog toga jer joj se skupio stres. Ali biće sve u redu, ona se sada pridržava svega što je lekar rekao", rekla je prijateljica Lepe Lukić.

Kako saznajemo, dve prijateljice se ne odvajaju od pevačice ovih dana kako bi joj pomogle sa svim. Lekari su zahtevali da Lepa miruje jer je nakon pljačke i koncerata koje je održala potpuno iscrpela organizam, što joj je dodatno oslabilo srce.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs