Nakon skandala o razvodu

Bred Pit mršaviji nego ikad, ali nasmejan: Uhvaćen u zagrljaju slavne lepotice! (FOTO)

Prvi put nakon što se rastao od Anđeline, slavni glumac je primećen u zagrljaju dugogodišnje prijateljice
Celebrities
11:04h
Bred Pit mršaviji nego ikad, ali nasmejan: Uhvaćen u zagrljaju slavne lepotice! (FOTO)
Foto: Reuters / Shannon Stapleton

Nakon skandala koji je izbio zbog razvoda od supruge Anđeline Džoli, glumac Bred Pit bio je odlučan u nameri da sakrije svoju intimu od predstavnika medija, pa je bio veoma pažljiv prilikom svakog izlaska iz kuće.

On je išao toliko daleko da neće učestvovati u promovisanju filma Allied, u kom igra s Marion Kotijar, za koju se pisalo da je kriva za njegov i Anđelinin razvod.

S obzirom na to da bi morao svakog dana da daje intervjue, Pit je odlučio da ne bude deo promotivne kampanje za ovaj film i ostane kod kuće.

Anđelina i Bred su opsednuti otmicom dece: Telohranitelj otkrio prljave tajne slavne porodice!

Međutim, holivudski paparaci su veoma posvećeni svom poslu, pa su juče uspeli da fotografišu Pita - i to prvi put nakon što se rastao od Anđeline. Ipak, niko nije očekivao da će ga "uhvatiti" u društvu jedne slavne lepotice!

Bred je, naime, sa svojom prijateljicom Džulijom Roberts prisustvovao privatnoj projekciji filma Moonlight, za koji je bila zadužena njegova produkcijska kuća Plan B. Predstavnici medija spazili su Breda i Džuliju nasmejane, tokom ćaskanja s prijateljima koji su bili u publici.

Svetska štampa posebno naglašava činjenicu da Pit izgleda znatno mršavije nego ranije, što bi možda moglo biti povezano s njegovim navodnim zdravstvenim problemima, o kojima smo već pisali.

Džulija Roberts pomerila granice: Bunt na crvenom tepihu u Kanu, organizatori šokirani! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs