Tuga

Životna drama slavnog glumca: Boluje od karcinoma, stvari ne izgledaju dobro! (FOTO)

Moje molitve su uz njega. Val se bori s onim s čime sam se i ja borio, ali stvari ne izgledaju dobro. Zato ga nigde nema u poslednje vreme, rekao je Majkl Daglas, prijatelj Vala Kilmera
Celebrities
10:58h Autor:
Životna drama slavnog glumca: Boluje od karcinoma, stvari ne izgledaju dobro! (FOTO)
Foto: Profimedia

Iako je Val Kilmer svoju bolest dugo skrivao od javnosti, njegov prijatelj Majkl Daglas nakon više od godinu dana potvrdio je da se 56-godišnji glumac bori sa zloćudnom bolesti.

Naime, slavnom glumcu dijagnostikovan je rak grla, a s istom bolesti suočio se i Daglas pre šest godina.

"Moje molitve su uz njega. Val se bori s onim s čime sam se i ja borio, ali stvari ne izgledaju dobro. Zato ga nigde nema u poslednje vreme", rekao je legendarni glumac tokom razgovora s Džonatanom Rosom, prenosi The Sun.

Da nešto nije u redu dalo se naslutiti još prošle godine kada je glumac snimljen s traheostomijskom cevi na vratu. Zvezda "Top Gana" i "Betmana" tada je porekla da boluje od raka, rekavši da se podvrgao pregledu koji mu je ostavio otok na vratu zbog koje otežano diše.

Ali godinu dana kasnije, njegov blizak prijatelj odlučio je da stane na kraj nagađanjima i da potvrdi javnosti da se Kilmer bori protiv opake bolesti koju je i Daglas sam pobedio nakon višemesečne borbe.

Zbog raka sam postala druga žena: Dirljivi intervju obolele glumice (45)! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs