Rođendanski dar

Lepu Brenu na aerodromu sačekalo iznenađenje: Zbog ovoga su svi gledali u našu pevačicu! (FOTO)

Iako će ove godine proslaviti srebrnu svadbu, Brena i Boba zaljubljeni su kao prvog dana, a jedno drugo ne prestaju da obasipaju ljubavlju i pažnjom
Celebrities
14:22h
Lepu Brenu na aerodromu sačekalo iznenađenje: Zbog ovoga su svi gledali u našu pevačicu! (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen / Lepabrenaa

Lepa Brena i Boba Živojinović važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a 7. decembra obeležiće 25 godina harmoničnog braka, piše Story.rs.

Iako će ove godine proslaviti srebrnu svadbu, Brena i Boba zaljubljeni su kao prvog dana, a jedno drugo ne prestaju da obasipaju ljubavlju i pažnjom.

Folk pevačica je nakon brojnih poslovnih obaveza otputovala na zasluženi odmor u Majami gde trenutno boravi njen suprug, a on nije propustio priliku da svojoj lepšoj polovini priredi iznenađenje za pamćenje. Čim je sletela, Lepu Brenu je na aerodromu dočekalo mnoštvo šarenih balona sa natpisom "Srećan rođendan", a slavlje je nastavljeno u njihovom domu u Majamiju, gde su uz crvene ruže, šampanjac i naravno osmehe obeležili ovaj važan datum. "Hvala vam svima na čestitkama, neizmernoj ljubavi i podršci", napisala je pevačica na Instagramu.

Šta Lepa Brena ruča na letovanju: Fanovi zgroženi! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs