Slavna manekenka bez sujete

Adriana Lima: Neka me zameni mlađa koleginica (FOTO)

Supruga Marka Jarića kaže da joj je drago što nije bila na pisti u vreme Naomi Kembel i Kejt Mos, jer su njih dve postavile visok standard, koji Lima ne može da stigne
Celebrities
08:28h Autor:
Adriana Lima: Neka me zameni mlađa koleginica (FOTO)
Foto: Fonet
1 / 11 Foto: AP

Viktorijin anđeo, Adriana Lima, pokazala je da uprkos velikoj slavi i izgledu koji je osvojio svet, stoji na zemlji i kaže da nema problem sa tim da je na modnim pistama zameni mlađa koleginica.

"Ovo će mi biti 13. godina da nastupam. Devojke i ja se slažemo sjajno. Provodimo dosta vremena snimajući zajedno, tako da je najvažnije imati dobar odnos", rekla je Brazilka.

Ona je rekla i kako ne bi imala problem da njeno mesto zauzme neka mlađa manekenka u usponu.

"Ja nisam takva osoba. Uopšte ne mislim na to. Ja radim ovaj posao jer uživam u njemu. Mogu samo da kažem da ću biti ovde još neko vreme", kazala je Lima.

Ona je dodala i kako se modna industrija menja na bolje, jer dolaze manekenke koje nisu toliko mršave, i koje imaju fine obline.

"Ne radi se više o stavu gde mi treba da glumimo elitu, sada možemo da budemo opuštene i kul, i veoma mi se sviđa ta promena".

Supruga Marka Jarića je zahvalna što nije bila na sceni dok su Kejt Mos (Kate Moss) i Naomi Kembel (Naomi Campbell) hodale pistama, jer su postavljale visoki standard, koja ona ne bi mogla da ispuni.

Ostale fotografije Adrima Lime pogledajte ispod teksta u našoj galeriji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs