Neka mu je sa srećom

Novak svečano otvorio restoran u Monte Karlu: Nameštaj iz Srbije, samo zdrava hrana! (VIDEO)

Najbolji svetski teniser sa ponosom je predstavljao svoj restoran, a reakcije obožavalaca su bile više nego pozitivne
Celebrities
14:08h Autor:
Novak svečano otvorio restoran u Monte Karlu: Nameštaj iz Srbije, samo zdrava hrana! (VIDEO)
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Najbolji svetski teniser Novak Đoković sigurno će pamtiti ovaj dan još dugo, jer je u društvu supruge Jelene svečano otvorio svoj restoran "Equita", u srcu Monte Karla.

U maloj monarhiji u kojoj živi sa porodicom, teniski broj 1 srdačno je pozdravljao goste i predstavljao sve zaposlene koji su se u trenutku snimanja videa našli u restoranu, a sve je to uživo prenosio preko svog Fejsbuk naloga.

Novak Đoković, najhumaniji Srbin: Poklanja milione za popravku vlasotinačkog vrtića!

Foto: Printscreen Facebook / djokovic.official
Foto: Printscreen Facebook / djokovic.official

Ono što je svima koji su gledali snimak privuklo pažnju je to što je Nole sa ponosom istakao da je sav nameštaj u njegovom restoranu ručno napravljen u Srbiji. Takođe, pozdravljao je i sve zaposlene, koji su mu odgovarali osmesima i mahanjem.

Novak sa sinom na zasluženom odmoru: Ovo je ljubav Jelene Đoković! (FOTO)

Predstavljajući meni, Đoković nije propustio da napomene "Jelenin sjaj" (Jelena's glow), kao i "Novakovu tajnu" (Novak's secret), dva najupečatljivija smutija iz bogate zdrave ponude restorana. Tu je i "Stefanov šejk za decu" (Stefan's kid shake) koji je dobio ime po nasledniku najpoznatijeg srpskog sportiste.

Novak je pokazao i efektan detalj enterijera, a u pitanju je biljni zid, u potpunosti napravljen od pravih biljaka. Stolove krase takođe prave biljke, među kojima dominira ruzmarin.

Originalna proslava trofeja: Nole i Jelena zapevali na sav glas! (VIDEO)

Na zidovima koji nisu ukrašeni biljkama nalaze se upečatljive reči poput uma, nade, zdravlja, a nacrtano je i malo srce, kao simbol ljubavi, osnovne emocije koja pokreće porodicu Đoković, kako je Nole otkrio.

"Veoma sam uzbuđen, hvala vam na mnogobrojnim srcima koje mi šaljete. O, pogledajte ko je upravo stigao", obratio se svojim obožavaocima Nole. Bila je to nasmejana Jelena u elegantnoj kratkoj žutoj haljini, koja je pozdravila fanove i rekla da će se počastiti zdravim pudingom od čija semenki.

Ko je ta mlada plavuša: Evo šta Francuzi pišu o Jeleni Đoković! (FOTO)

"Hvala vam što nam želite sreću", poručio je svojim obožavaocima Nole nakon što je počeo da čita komentare, i otkrio da planira da i u drugim evropskim zemljama otvara restorane.

Dijeta Jelene Đoković: Suština njene ishrane je u ovome!

Novak je objasnio i šta znači naziv restorana - eq je skraćeno od equilibrio, što znači ravnoteža, balans i vita - život, dakle "Uravnotežen život".

Ulaz u restoran je, pored pravog povrća, ukrašen i stablima limuna, koje su Novak i Jelena dobili na poklon od njegovih roditelja Dijane i Srđana.

Ponosni otac Srđan Đoković: Nije krio suze nakon Noletove pobede! (VIDEO)

Na kraju se teniser obratio svojim obožavaocima na srpskom jeziku, a šta im je poručio pogledajte na snimku:

Tu se nisu završile obaveze najboljeg svetskog tenisera, jer su Đokovići nakon svečanog otvaranja restorana doleteli u Beograd, prvi put nakon što je Novak osvojio Rolan Garos. Kako su ih dočekali na aerodromu "Nikola Tesla" pogledajte na ovom snimku:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs