Šokirana

Prozivke na račun 18. rođendana: Posle mame Cece, oglasila se i Anastasija!

Umem da prihvatim šalu na svoj račun, sve dok postoje neke granice. Smatram da nije u redu da se uključuju vulgarni komentari, osude i pominjanje mog oca u negativnom kontekstu, rekla je pevačicina naslednica
Celebrities
01:40h Autor:
Prozivke na račun 18. rođendana: Posle mame Cece, oglasila se i Anastasija!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Anastasija Ražnatović, ćerka pevačice Svetlane Cece Ražnatović, proslaviće svoj 18. rođendan 25. maja u hotelu "Hajat", a u toku su pripreme za glamuroznu proslavu, koja je ovih dana postala glavna tema na društvenim mrežama.

Cecina naslednica, posle slavne mame, odlučila je da progovori o nezapamćenom interesovanju korisnika Fejsbuka za proslavu njenog rođendana i otvorenoj grupi "Kupovina poklona za Anastasijino punoletstvo", koja ima više od 175.000 fanova.

"Umem da prihvatim šalu na svoj račun, sve dok postoje neke granice. Smatram da nije u redu da se uključuju vulgarni komentari, osude i pominjanje mog oca u negativnom kontekstu. To nije ljudski, jer moj tata nije živ i nebitno da li sam ja u pitanju ili neka druga osoba, ružno je. Ali dobro, svako ima pravo da radi šta god hoće, ja tu ne mogu ništa. Ako ih to zadovoljava i ispunjava na bilo koji način, samo napred", rekla je Anastasija.

Anastasija Ražnatović otkrila kada će se udati: Biće to svadba veka!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs