Neverovatno

Osudili je da se oblači neprimereno jednoj porodilji: A ona se skinula još više! (FOTO)

Ona je ovih dana na društvenim mrežama postala meta kritika nekih korisnika Instagrama, a predmet rasprave bila je fotografija na kojoj pozira u kratkom šorcu i majičici
Celebrities
17:20h Autor:
Osudili je da se oblači neprimereno jednoj porodilji: A ona se skinula još više! (FOTO)
Foto: Profimedia
1 / 2 Foto: Profimedia

Krisi Tajgen i Džon Ledžend pre tačno mesec dana postali su roditelji malene Lune. Ona je njihovo prvo dete, a ponosni roditelji uživaju u svakom trenutku sa svojom bebicom koju su dugo čekali.

Krisi je tokom trudnoće otvoreno govorila o problemima s neplodnošću i neuspelim pokušajima veštačke oplodnje, a vest da će napokon postati mama objavila je na svom Instagram profilu.

Ona je ovih dana na društvenim mrežama postala meta kritika nekih korisnika Instagrama, a predmet rasprave bila je fotografija na kojoj pozira u kratkom šorcu i majičici. Kritičari su takve fotografije prozvali neprimerenima za osobu koja je rodila pre manje od mesec dana.

Iako se inače bez ikakvog razmišljanja pismeno razračunava s "hejterima", ovaj put odgovorila im je modnim izdanjem koje je odabrala za prvu šetnju s kćerkicom.

Nosila je "zloglasni" šorc u kombinaciji s majicom, laganim ogrtačem i štiklama, a osmeh od uva do uva pokazao je da se ne namerava izvinjavati zbog toga što izgleda fantastično.

Manekenka šokirala javnost: Sama izabrala pol nerođenog deteta! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs