Borba za starateljstvo

Tri godine razvlačenja po sudovima: Milan Popović sada tužio i Igora Kojića!

Želim da moje dete odrasta srećno kao i sva druga deca i pre svega da bude anonimno tako da, ako treba, podneću još 100 tužbi, ako je cilj tih tužbi da se zaštiti privatnost mog sina, istakao je kralj bakra
Celebrities
20:00h
Tri godine razvlačenja po sudovima: Milan Popović sada tužio i Igora Kojića!
Foto: Kurir / Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

Srpski kralj bakra Milan Popović kaže da redovno viđa sina Aleksandra, ali da i dalje ne uspeva da postigne dogovor sa detetovom majkom, pevačicom Severinom Kojić.

Popović se skoro tri godine na sudu u Hrvatskoj bori sa Severinom za zajedničko starateljstvo nad detetom. Uprkos nesuglasicama, srpski kralj bakra redovno viđa sina, iako su mediji pisali suprotno.

"Kada me novinari zovu za komentar, obično mi kažu da su dobili neku informaciju iz izvora bliskog pevačici, znači od pevačice. Gospođa namerno opstruira moje viđanje sa detetom. Evo, konkretno imam primer. Trebalo je da letim za Ameriku gde imam neodložnih obaveza, taj moj termin boravka u Americi se poklapa sa terminom viđanja mog deteta koje imam po sudskoj presudi. Zamolio sam gospođu da promeni termin dan ranije ili kasnije, ona je to odbila. Obrazloženje je uvek isto - da imaju već zakazane aktivnosti", kaže Popović i potvrđuje da je podneo tužbu i protiv Igora Kojića:

Severinina fotografija izazvala oduševljenje: Otkrila tajnu savršeno izvajanog tela! (FOTO)

Foto: Kurir
Foto: Kurir

"Da, ja ću da koristim sve svoje zakonske načine da zaštitim privatnost deteta. Želim da moje dete odrasta srećno kao i sva druga deca i pre svega da bude anonimno tako da, ako treba, podneću još 100 tužbi, ako je cilj tih tužbi da se zaštiti privatnost mog sina", istakao je Milan.

Milan Popović o sinu govori s osmehom, iako priznaje da je bilo trenutaka koji su mu naterali suze na oči.

"Svaki naš susret je iznenađenje. Mislim da nije uskraćen za očinsku ljubav, već mu fali češće viđanje. Naravno da mi je teško, ali život vas kroz takve situacije nauči da budete strpljivi. Na kraju, najbolja nagrada vam je ljubav vašeg deteta, koja je svakog dana sve veća i veća i vi to osećate i ono to pokazuje. Na suze su me naterale i srećne i tužne okolnosti, a naravno tiču se Aleksandra. Nekako uvek kad mislim na njega, a nije pored mene, suze mi same krenu. Zakon ne može da vam uskrati očinstvo", zaključio je kralj bakra.

Skandal, Seve letela iz sudnice: Evo kako su bivši supružnici divljali jedno na drugo!

Instagram / Igor Kojic
Instagram / Igor Kojic
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs