Smrt glumca

Ovako ćemo pamtiti Marinka Madžgalja: Osmehom lečio tugu! (VIDEO)

Glumac će ostati upamćen po brojnim ulogama kojima nas je svakodnevno nasmejavao
Celebrities
18:16h Autor:
Ovako ćemo pamtiti Marinka Madžgalja: Osmehom lečio tugu! (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić/ Kurir

Nakon teške bolesti glumac, Marinko Madžgalj, preminuo je u 37. godini. Zbog problema sa pankreasom, glumac je hitno operisan u januaru 2015. godine, pa od tog momenta počinje njegova borba za život.

Ovo je posebno teško palo njegovoj bivšoj supruzi Dubravki Mijatović, koja je u par navrata viđena kako iz bolnice, gde je bio Madžgalj, izlazi u suzama.

Umro Marinko Madžgalj: Izgubio bitku sa teškom bolešću!

Marinko je nastavio da se bori protiv raka pankreasa, usledile su hemioterapije koje su ga potpno iscrpele.

"Marinko se dogovorio s Dubravkom Mijatović da jedno vreme ne viđa njihovu ćerku Saru jer je bio veoma malaksao zbog intenzivnih hemioterapija. Malenoj je bilo čudno što tata ne dolazi po nju kao ranije, ali Dubravka je uspela da joj objasni da je on trenutno veoma zauzet i da će, čim on to bude mogao, ići da ga vidi. Kad je došao taj dan, Sara je uzbuđeno čekala susret, a kad je videla oca, počela je da plače kao kiša. Pomešale su joj se emocije. Tata joj je mnogo nedostajao, a šok za nju bio je kad je videla koliko je smršao. Deca osećaju sve i u tom trenutku Sara je znala da je njen tata bio bolestan. Bio je to zaista veoma emotivan susret", ispričao je jedan Marinkov prijatelj za Kurir.

Javno se nije oglašavao, samo su od njegovih prijatelja stizale vesti i informacije o njegovom lečenju.

Pre samo par dana njegov prijatelj, Ognjen Amidžić je izjavio:

"U kontaktu smo, naravno, on je odlično, u glavi je super. Kreće se, sve je normalno, videćemo šta će vreme pokazati dalje. Bitno je da se oseća dobro i da nema probleme kao pre, oni su čak u porodici zabranili da se priča o tome. Ono što mogu da vam kažem jeste to da se za takve stvari nikada ne zna da li ste dobili bitku ili ne, bitno je da se on dobro oseća, samim tim je i bolje", rekao je Amidžić.

Mi ćemo ga pamtiti po njegovim fantastičnim ulogama, mahom u komičnim serijama i pozorišnim predstavama, gde nas je zasmejavao do suza:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs