Počastila fanove

Pamela Anderson pobedila opaku bolest: Vest proslavila seksi fotografijom! (FOTO)

Jetra mi još nije oštećena i nemam nikakve nuspojave od leka. Živim život onako kako ja to želim, ali znam da bi mi bolest uzrokovala probleme kad tad, napisala je fatalna plavuša
Celebrities
10:52h Autor:
Pamela Anderson pobedila opaku bolest: Vest proslavila seksi fotografijom! (FOTO)
Foto: Profimedia

Pamela Anderson se putem svog profila na Instagramu svima pohvalila da se izlečila od hepatitisa C. Uz golišavu fotografiju slavna glumica je napisala da je uz pomoć nove terapije pobedila zloćudnu bolest.

"Nema više hepatitisa C, izlečena sam. Upravo sam saznala. Nadam se da će svi koju boluju od hepatitisa imati prilike da se izleče se, a uskoro će terapija biti još pristupačnija", napisala je 48-godišnja glumica koja je od hepatitisa bolovala dugih 13 godina.

Kim Kardašijan, Pamela Anderson, Alek Boldvin: Poznati koji pate od ozbiljnih bolesti!

Pamela se s bolešću borila upotrebom novog leka kojeg je tek odobrila Američka uprava za hranu i lekove (FDA).

"Jetra mi još nije oštećena i nemam nikakve nuspojave od leka. Živim život onako kako ja to želim, ali znam da bi mi bolest uzrokovala probleme kad tad. Pravi je blagoslov što sam uspela da nabavim lek", rekla je za People.

Pamela je hepatitis C dobila 2002. godine nakon što je podelila iglu za tetoviranje s bivšim suprugom Tomijem Lijem. Hepatitis C je vrsta upalne bolesti jetre koju uzrokuje virus, često nema simptoma, a hronična infekcija može da dovede do opasnog oštećenja tkiva jetre.

Nekada je izgledala ovako: Transformacija glumice (37) će vas oduševiti! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs