Iskrena

Originalna poruka: Ovako Nina Janković komentariše rijaliti programe (FOTO)

Lepa glumica na vickast način poslala je poruku onima koji previše pitaju
Celebrities
15:14h Autor:
Originalna poruka: Ovako Nina Janković komentariše rijaliti programe (FOTO)
Foto: Instagram / Nina Jankovic Dičić

Nina Janković koja se prvi put na malim ekranima pojavila u filmu Montevideo, Bog te video! zasenila nas je kako glumačkim talentom, tako i svojom lepotom.

Glumica vodi jednostavan i miran život i smatra da bez obzira na njenu profesiju zaslužuje da neke stvari zadrži za sebe, daleko od očiju javnosti. Izgleda da je Nina shvatila da je jedini način da zaštiti svoju privatnost da se doseti nečeg originalnog i drugačijeg, što je i uradila.

Petar Benčina zaprosio Tamaru Dragičević: Fenomenalna reakcija mlade glumice! (FOTO)

Takođe, Nina je odlučila da se ne izjašnjava o događajima koji najviše intrigiraju javnost, pa je smislila originalan način da se ne izjašnjava o stvarima o kojima želi da ćuti.

Kako su jedna od najaktuelnijih tema danas upravo rijaliti programi, talentovana glumica je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj nosi majicu sa natpisom:

"Nisam videla, ne mogu da komentarišem".

Na osnovu njenog izraza lica i vickastog natpisa, ne samo da je Nina jasno stavila do zananja medijima da ne želi da ogoli svoju privatnost, već i da ne želi da se izjašnjava o stvarima čiji nije direktan učesnik.

Dakle, ko želi nađe način, ko ne želi nađe izgovor!

Srbija ustala protiv rijalitija: Više od 78.000 ljudi potpisalo peticiju za ukidanje!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs