Praznični duh

Zdravko Čolić: Uskrs provodim u krugu porodice!

Uvek se vaskršnji praznici poklope i sa dečjim raspustom pa je to prilika da negde porodično odemo. Najverovatnije idemo na Zlatibor ili Jahorinu
Celebrities
19:18h Autor:
Zdravko Čolić: Uskrs provodim u krugu porodice!
Foto: Kurir

Pevač Zdravko Čolić planira da ode na kraće putovanje sa suprugom Aleksandrom i ćerkama, četrnaestogodišnjom Unom i osmogodišnjom Larom.

"Uvek se vaskršnji praznici poklope i sa dečjim raspustom pa je to prilika da negde porodično odemo. Najverovatnije idemo na Zlatibor ili Jahorinu. Mada, ćerke vole da otputujemo u neku svetsku metropolu u obilazak. Pre nekoliko godina išli smo u Rim, prošle godine u Pariz. Lara i Una su željne da vide kulturne atrakcije, a veoma su se radovale obilasku Diznilenda", priča Zdravko.

A kako se slavi Uskrs u porodici Ražnatović, pogledajte OVDE.

Uskršnji praznici su za Zdravka Čolića uvek bili vezani za porodicu.

"Dok su mi majka i otac bili živi, tradicionalno smo se okupljali kod njih. I još u vreme dok su živeli u Sarajevu, a i kasnije kada su došli u Beograd. Vaskršnji ručak kod njih je bio obavezan. Moja baka i majka su farbale jaja i to je nešto što pamtim još od detinjstva. Ja sam uvek voleo da odem u crkvu baš za Vaskrs. Poštujem naravno i druge verske praznike. Sada vaskršnji ručak pravimo u krugu svoje porodice. Praznici su prilika da se zaista opustim", kaže Zdravko.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs