Nije htela da tek tako pređe preko svega

Kažnjena jer je brinula o svojoj bebi: Alisi Milano zaplenili majčino mleko za ćerkicu!

Službenici londonskog aerodroma Hithrou zaplenili su mleko koje je glumica izmuzla i nosila sa sobom za svoju ćerkicu Elizabelu
Celebrities
00:38h Autor:
Kažnjena jer je brinula o svojoj bebi: Alisi Milano zaplenili majčino mleko za ćerkicu!
Foto: AP

Američka glumica ("Melrouz Plejs", "Čari") i bivša pevačica Alisa Milano (42) javno je negodovala putem Tvitera, jer su joj na londonskom aerodromu Hithrou službenici zaplenili mleko koje je "izmuzla" i nosila sa sobom za svoju ćerkicu Elizabelu koju je rodila u septembru prošle godine.

Ruši stereotipe u Holivudu: Alisa Milano ponosna na svoje obline nakon dva porođaja! (FOTO)

Njene nevolje, kako se čini, započele su još tokom leta u Veliku Britaniju, kada je pokušala da se "izmuze" uz pomoć pumpice, a na kraju su joj zaplenili bočicu. Predstavnici aerodroma odgovorili su joj putem Tvitera i opravdali svoj postupak navodeći važeći pravilnik po kojem sva tečnost u prtljagu koja se nosi za sobom ne sme da bude teža od 100 mililitara, ukoliko beba nije u avionu.

Frustriranu Alisu to nije omelo, već je nastavila svoj niz primedbi putem Tvitera.

"Upravo su mi oduzeli mleko koje sam izmuzla, 300 mililitara. Otišlo. Nije u redu. Rekli su mi da bi me pustili sa mlekom da je beba sa mnom. Zašto bih koristila pumpicu ako je beba sa mnom?" napisala je Milano.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs