Brine o deci

Prvi intervju Jelene Đoković nakon porođaja: Novakovo ime otvara sva vrata u svetu!

Novopečena mama u intervjuu je pričala o radu Fondacije poznatog tenisera čija je ona direktorka, kao i planovima za budućnost
Celebrities
05:50h Autor:
Prvi intervju Jelene Đoković nakon porođaja: Novakovo ime otvara sva vrata u svetu!
Foto: Reuters

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, izjavila je da je preko Fondacije prvog igrača sveta bilo bitno da skrene pažnju na probleme u Srbiji.

"Novakovo ime je olakšalo, ali nemojte da mislite da nam je ikada bilo lako. Novakovo ime otvara sva vrata u svetu" - rekla je Jelena Đoković u intervjuu pre nego što je rodila sina Stefana.

Prve fotografije Novaka i Jelene iz porodilišta pogledajte OVDE.

Magazin podseća da su vojvotkinja od Jorka Sara Ferguson i princeza Šarlin od Monaka samo neke od istaknutih javnih ličnosti koje su pomogle rad Fondacije Novak Đoković.

"Nijedna poznata ličnost neće da dozvoli da se njeno ime upotrebljava kod institucija koje ne ulivaju poverenje, a mi smo našu vrednost potvrdili kroz razne projekte" - navela je Jelena Đoković, koja je podsetila da se Fondacija dosta angažovala oko saniranja posledica poplava u Srbiji.

OVDE otkrijte detalje sa slavlja povodom rođenja sina Jelene i Novaka Đokovića!

"Mislim da smo se dobro izborili s tim izazovom i do sada smo obnovili tri vrtića, a u planu su još dva" - dodala je ona i dodala da je plan za budućnost da se stvori svet gde svako dete ima mogućnost da ide u vrtić.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs