OVA RUMUNKA JE NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU, SVI JOJ SE DIVE, A SAD ISPLIVALA ŠOK ISTINA: Operisala lice da bi ličila na NJU

Madalina Genea na staroj fotki gotovo da ne liči na sebe

Celebrities
15:21h Autor:
OVA RUMUNKA JE NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU, SVI JOJ SE DIVE, A SAD ISPLIVALA ŠOK ISTINA: Operisala lice da bi ličila na NJU
Madalina Genea, Foto: Marco Provvisionato/ipa-agency / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lepoti rumunske manekenke i voditelje Madaline Genee divi se ceo svet, a već godinama nosi laskavu titulu najlepše žene na svetu! Nova Sofija Loren, kako je najčešće oslovljavaju, otkako se pojavila na sveni oduzima dah zanosnim oblinama i licem pooput anđela. Međutim kada je isplivala njena slika iz rane mladosti, čini se, da se iluzija razbila.

Naime, mnogi su primetili da se njen izgled od tada prilično promenio, te smatraju da ni ona nije odolela plastičnim operacijama i estetskim korekcijama. Na pmrežama se spekuliše da je povećala usne, popunila obraze, uvećala grudi i napravila razna zatezanja lica.

Ima i onih koji su otišli korak dalje i tvrde da je ih je radila u želji da što više podseća upravo na legendarnu lepoticu Sofiju Loren. Ali, Madalina nikada nije javno priznala da je radila bilo kakve zahteve.

Madalina, koja je rođena i odrasla u Slatini u Rumuniji, karijeru je započela već sa 15 godina, kada ju je otkrio italijanski dizajner Gattinoni. Pojavila se u muzičkom spotu za pesmu "Il tempo tra di noi" italijanskog muzičara Erosa Ramacotija 2007. godine. Na velikom platnu debitovala je 2011. godine, glumeći u italijanskom filmu "I soliti idioti". Gledaocima je možda najpoznatija po ulozi Sofije Loren u filmu "Kuća Guči".

Smuvao je najbolji Noletov prijatelj sa terena

U maju 2023. godine kao bomba je odjeknula vest da je zanosna Rumunka uplovila u romansu sa teniserom Grigorom Dimitrovim, inače sjajnim prijateljem Novaka Đokovića. Tada su svi govorili da je Dmitrov potvrdio titulu najvećeg zavodnika među svim teniserima, jer je uspeo da zavede, čak, i Madalinu.

Madalina Genea
foto: KTM / SplashNews.com / Splash / Profimedia

O njihovoj vezi je počelo da se šuška još tokom turnira u Madridu, kada je Madalina viđena u loži Grigora. Potom su objavljivali slike iz istog restorana, a onda konačno i priznali da među njima postoje varnice.

Međutim, već u oktobru 2023. došlo je do kraha njihove veze, te su oboje pobrisali sve zajedničke fotografije i od tada se direktno jedno drugom nisu obraćali, niti su govorili o razlogu rastanke. Mada, imali su zanimljive dvosmisle objave.

1 / 6 Foto: Marco Provvisionato/ipa-agency / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Lojalnost se ne može kupiti novcem - poručio je tada teniser na svom Instagram nalogu, a potom je Genea objavila citat:

- Odustajanje od privremene zabave zbog izgradnje trajne stabilnosti nije gubitak.

Inače, kada je reč o Madalini, njen ljubavni život nije bio ništa manje buran od Grigorovog. Na popisu njenih bivših ljubavnika našla su se mnoga poznata imena, uključujući Džerarda Batlera, Majkla Fasbendera, Erosa Ramacotija i Leonarda DiKaprija. Iz veze s rumunskim peduzetnikom Mateom Stratanom ima ćerku Šarlot, a ljubila je i Italijana Andrea Kastanjolu od kojeg se nije odvajala do 2021.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs