FOTOGRAFIJA KOJA TERA SUZE NA OČI: Teško bolesni LEGENDARNI glumac koji JEDVA hoda, ustao samo za unukin prvi rođendan

Ćerka legendarnog glumca Brusa Vilisa, objavila je fotografiju deke i unuke na Instagramu. Glumac se bori sa demencijom i otežanim kretanjem, ali je za rođendan svoje unuke smogao snage da ustane i fotografiše se.

Celebrities
Autor:
FOTOGRAFIJA KOJA TERA SUZE NA OČI: Teško bolesni LEGENDARNI glumac koji JEDVA hoda, ustao samo za unukin prvi rođendan
Foto: Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumcu Brusu Vilisu je prošle godine dijagnostifikovana frontotemporalna demencija, a njegovo stanje se nažalost iz dana u dan sve više pogoršava.

Njegova porodica je govorila o njegovom stanju, ističući da glumac ima i problema sa kretanjem. Ali, izgleda da je volja bila jača nego njegova bolest koja ga razara.

Brus Vilis se stegao i ustao kada mu je rečeno da njegova unuka slavi prvi rođendan, i izgledao je veoma srećno što provodi vreme sa svojom porodicom, čak je uspeo i da ga fotografišu kako ljulja svoju unuku Luelu. Slatki snimak je na Instagramu objavila Brusova ćerka Rumer Vilis.

U natpisu, Rumer je govorila o svojoj ćerki. "Ova poslednja godina sa tobom bila je najbolja godina mog života. Lu, nikada nisam poznavala ljubav kao što je tvoja", napisala je ona.

Rumer je dodala: "Ti si preslatka, najlepša, najpametnija, najsmešnija, najslađa devojčica koju poznajem. Ne mogu da verujem da si me izabrala da ti budem mama."

Rumer je potom nastavila: "Ti si poklon svakome koga sretneš i tvoj osmeh je skoro zaslepljujući da je tako magičan. Tvoj smeh je moj omiljeni zvuk na celom svetu. Tvoji sitni poljupci su najbolja stvar za buđenje, volim te tako duboko u kostima moja mala kćeri, da ne mogu da dočekam da vidim šta će ova sledeća godina doneti!"

Brus Vilis
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Obožavaocima se dopao divan post i uzeli su u komentare da podele svoja razmišljanja. "Sviđa mi se slika nje i tvog oca. Kako slatko", napisala je jedna osoba.

Drugi obožavalac se složio, napisavši: „Slika sa Brusom je tako lepa“. Treći pratilac je prokomentarisao: "Ovo je najslađe", dok je neko drugi dodao: "Ovo su tako lepe fotografije. Srećna prva godina!"

Ljudi su takođe komentarisali i Brusovu snagu, volju i ljubav, ističući to što je skupio snage da obeleži prvi rođendan svoje unuke.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs