ĆERKA POZNATOG GLUMAČKOG PARA PUNI 18 GODINA SKROMNO I BEZ PROSLAVE: Ista majka, s ocem se nije videla od kad je imala 6

Ćerka nekada najprivlačnijeg para u Holivudu je zvanično punoletna

Celebrities
ĆERKA POZNATOG GLUMAČKOG PARA PUNI 18 GODINA SKROMNO I BEZ PROSLAVE: Ista majka, s ocem se nije videla od kad je imala 6
Foto: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Verovali ili ne Suri Kruz slavi punoletstvo, da dobro ste pročitali, ćerka glumaca Tom Kruza i Kejti Holms napunila je 18 godina.

Rođendan je provela u Njujorku šetajući po kišnom danu sa prijateljicom. Uprkos sumornom vremenu, Suri nije dozvolila da malo kiše spere njen veliki dan ... srećno je ćaskala sa svojim drugarom dok je bila pod okriljem svog ružičastog kišobrana.

Suri Kruz
foto: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Suri je imala i kesicu sa poklonom u ruci tokom šetnje gradom, što sugeriše da je proslava već u toku. Ostaje da se vidi da li će kasnije biti nekih većih svečanosti, obzirom da ona ​​vodi prilično skroman način života, ali moguće je da njena mama Kejti Holms, čija je Suri slika i prilika iz mladosti, ima nešto planirano za tako veliki rođendan.

Što se tiče njenogog oca, Toma Kruza, on se sigurno neće pridružiti rođendanskoj zabavi iz nekoliko razloga. Pre svega, Tom je trenutno preko bare, zauzet snimanjem novog projekta u Londonu.

Ali, što je još važnije, otac i ćerka navodno nisu imali blisku vezu od 2012. U stvari, poslednji put su javno viđeni zajedno u Diznilendu tog leta. To je takođe iste godine kada je Kejti podnela zahtev za razvod od Toma, a Suri je imala samo 6 godina.

Tom Kruz
foto: Shutterstock

Kada malo bolje razmislite, u ovom trenutku, oni su bili odvojeni i otuđeni dvostruko duže nego što su bili zajedno, tako da je faktor što Tom neće prisustvovati i učestvovati u njenom važnom danu verovatno ne važan za nju.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs