FUDBALER SE ZBOG NJE RAZVEO POSLE 17 GODINA: Ona potpuno nezainteresovana sedi pored njega, a faca mu govori SVE

Pričalo se da je uzrok raspada njegovog braka bila upravo ona, ali ostali su zajedno uprkos glasinama koje su ih zauvek obeležile

Celebrities
FUDBALER SE ZBOG NJE RAZVEO POSLE 17 GODINA: Ona potpuno nezainteresovana sedi pored njega, a faca mu govori SVE
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Frančesko Toti i njegova devojka Noemi Boči viđeni su na teniskom meču u Monte Karlu, paparaci su ih uhvatili na tribinama u društvu njihovih prijatelja, a čini se da Totijeva devojka za meč baš i nije bila zainteresovana, te je većinu vremena provela gledajući u telefon.

Sve i dalje zanima da li je upravo ona bila uzrok kraha njegovog 17 godina dugog braka, jer njihova veza počela je poprilično skandalozno.

Vest da se čuveni italijanski fudbaler i njegova supruga, voditeljka Ilari Blasi, razvode nakon 17 godina braka izazvala je 2022. godine veliki šok u javnosti.

Frančesko Toti
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pričalo se tada da je sportista prevario bivšu suprugu upravo s Noemi.

"Posle 20 zajedničkih godina i troje predivne dece, moj brak s Frančeskom je gotov. Proces razvoda ostat će naša privatna stvar i neću davati druge izjave o tome. Pozivam sve da se suzdrže od nagađanja i da, iznad svega, poštuju privatnost moje porodice", rekla je Ilari tada.

"Pokušao sam pobediti krizu u našem braku, ali sad razumem da je odluka da se razdvojimo, uprkos tome što je bolna, bila i neizbežna. Sve što sam rekao i učinio proteklih meseci bilo je s namerom da zaštitim našu decu, koja će uvek biti na vrhu liste prioriteta u mom životu. Kako bismo zajedno odgajali troje predivne dece, uvek ću poštovati svoju suprugu. Verujem da će se poštovati naša privatnost, naročito spokoj naše dece", dodao je Toti tada.

Frančesko Toti
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glasine da se poznati par razvodi pojavile su se u februaru 2022. godine, a onda su šuškanja demantovali.

"U posljednjih nekoliko sati pročitao sam toliko stvari o sebi, a posebno o svojoj porodici. Nije prvi put da čujem te lažne vesti. Obraćam se svima vama koji sve ovo pišete da budete oprezni jer su u pitanju deca, a decu treba poštovati. Iskreno, stvarno sam umoran od toga da to i dalje poričem", rekao je fudbaler, međutim nešto kasnije iste godine ispostavilo s4e da su glasine bile tačne.

Toti i Noemi ostali su idalje u čvrstoj vezi bez obzira na javnost koja ih je osuđivala i probleme, kao i glasine koji su ih pratili.

Ona je diplomirala poduzetništvo i bankarstvo na privatnom fakultetu LUMSA u Rimu, a bavi se i dekoracijom cveća. Iza nje je brak s Marijem Kaučijem, vlasnikom niželigaškog fudbalskog kluba Tivoli, s kojim ima dvoje dece.

Stil / showbuzz

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs