ZAŠTO KEJT MIDLTON I PRINC VILIJAM NE ŽELE DA POSTANU KRALJ I KRALJICA: Nakon ovog ništa više nije isto

Princeza Kejt i princ Vilijam strahuju da bi mogli da postanu kralj i kraljica ranije nego su planirali i to zbog zdravstvenog stanja kralja Čarlsa Trećeg.

Celebrities
Autor:
ZAŠTO KEJT MIDLTON I PRINC VILIJAM NE ŽELE DA POSTANU KRALJ I KRALJICA: Nakon ovog ništa više nije isto
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Vilijam i Kejt doživljavaju duboku anksioznost zbog ideje da preuzmu uloge kralja i kraljice nakon Čarlsove dijagnoze raka, kako je otkrio biograf princeze Dajane.

Prema nedavnom izveštaju, kraljevski stručnjak je otkrio da se princ Vilijam i Kejt Midlton bore sa „intenzivnom anksioznošću" zbog mogućnosti da preuzmu tron nakon dijagnoze raka kod kralja Čarlsa Trećeg. Tina Braun, autorka „Hronike Dajane" i ,,Papiri iz palate", izjavila je da je vest o Čarlsovoj bolesti dovela princa i princezu od Velsa u „zastrašujuću blizinu da se popnu na tron". Braun je spomenula: „Izgledi za to, rečeno mi je, kod njih izaziva jaku anksioznost."

Kralj Čarls III
foto: Profimedia

Trenutno, sedamdesetpetogodišnji kralj Čarls je na lečenju od raka, dok će Kejt Midlton prisustvovati događajima tek kada joj zdravlje to dozvoli. Kao rezultat toga, princ Vilijam preuzeo je dodatne odgovornosti da ispuni očeve dužnosti tokom ovog teškog perioda, kako se navodi u izveštaju.

U palati su u toku rasprave o potencijalima za tranziciju vlasti. „Čarls ne može a da ne razmišlja o tome da se povuče", otkrio je izvor, sugerišući da bi Vilijam i Kejt mogli da se popnu na uloge kralja i kraljice „mnogo ranije" nego što se očekivalo.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs