UDALA SE 11.11.2011. U 11h, UMESTO DA PROCVETA U BRAKU UVENULA: Voditeljka otkrila - da se on pitao razveli bi se ranije

Da život ne može da se isplanira dokaz je Sanja Marinković, iako je ispoštovala sva verovanja za dugovečan brak, na žalost nije uspela da ga ostvari

Celebrities
UDALA SE 11.11.2011. U 11h, UMESTO DA PROCVETA U BRAKU UVENULA: Voditeljka otkrila - da se on pitao razveli bi se ranije
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Razvod Sanje Marinković već tri godine je tema koja je prisutna u medijima. Ipak, ona o toj fazi svog života govori nerado i sa setom. To i ne treba da čudi ako se ima u vidu da je, kako kaže, u brak ušla sa idejom da će da traje zauvek.

Aleksandru Uhrinu rekla je “da” na intimnoj ceremoniji, u prisustvu samo kumova. ali uprkos tome što su se mladenci pridržavali nekih feng-šui pravila, pa su odlučili da vezu ozakone 11. 11. 2011. godine, u 11 sati ujutru, to im nije obezbedilo dugovečnost.

Sanja Marinković, Aleksandar Uhrin
foto: Kurir / Marina Lopičić

"Kada smo počeli da se zabavljamo, rekla sam mu: Molim te, ako ikad odlučimo da se rastanemo, neka to bude pre nego što počnemo da se mrzimo. To smo i ispoštovali" rekla je voditeljka jednom prilikom.

Razvod Sanje Marinković zvanično je objavljen 2021. godine. O toj odluci dugo je vagala, a porodica joj je pružala punu podršku. Štaviše, roditelji i brat smatrali su da je brak trebalo da okonča i ranije.

"Da se moj tata pitao, i da se moj brat pitao, trebalo je i ranije da se razvedem. Nagovarali su me na to jer su pre mene videli da nemam više sjaj u očima. Moj personaliti se promenio. Nije više bilo te harizme, sve je bilo drugačije" otkrila je Sanja u jednom intervjuu.

Kako je navela, najbliži su je upozoravali da povede više računa o sebi, videli su da je polako venula kao ličnost.

Sanja Marinković
foto: Kurir / Damir Dervišagić

"Kasno sam se venčala. Strahinja se rodio, pa sam se tek posle toga udala, sa idejom da to bude za ceo život" priznala je Sanja Marinković. "Do poslednjeg atoma snage pokušavala sam da moj brak bude priča o kakvoj sam maštala" zaključila je.

Nažalost to joj nije pošlo za rukom, ali sa bivšim suprugom je ostala u odličnim odnosima i zajedničkim snagama odgajaju sina Strahinju.

Stil / Hello

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs