"ON JE MOJ NAREDNIH 48 SATI": Jeziv snimak 16godišnjeg pevača i REPERA optuženog za PODVOĐENJE maloletnika obišao svet

Šok snimak Džastina Bibera i Didija Koumsa otkriva neviđene detalje.

Celebrities
Autor:
"ON JE MOJ NAREDNIH 48 SATI": Jeziv snimak 16godišnjeg pevača i REPERA optuženog za PODVOĐENJE maloletnika obišao svet
Foto: BFA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Usred spekulacija o Šonu Didiju Koumsu nakon višestrukih racija povezanih sa federalnom istragom trgovine seksom, ponovo se pojavio još jedan snimak repera koji zadirkuje šesnaestogodišnjeg Džastina Bibera.

U snimku, koji je objavljen na Iksu, Didi i Biber su viđeni kako ćaskaju u studiju za snimanje, a Didi je pitao Bibera zašto nije toliko razgovarao s njim.

,,Šta ima čoveče, dobro si? Rasprodaješ arene i sve ostalo?" Didi je pitao Bibera. ,,Počinješ da se ponašaš drugačije, ha? Nisi me zvao i družio se onako kako smo se družili."

Biber, koji je navodno imao 16 godina u vreme snimka, prema ,,Pejdž Siksu", delovao je uznemireno dok je odgovarao svom muzičkom kolegi.

„Mislim da si pokušavao da stupiš u kontakt sa mnom tokom celog mog... i šta ne... ali nikada nisi dobio moj broj", rekao je Biber. ,,Reći ću ti svoj broj."

Snimak Didija i Džastina Bibera prvobitno se pojavio na mreži ranije ove nedelje usred vesti da je reper (54) u fokusu istrage o trgovini ljudima.

U prvom snimku, Didi je stao pored mlade pop senzacije i rekao kameri: „Ima 48 sati sa Didijem, gde se družimo, a šta radimo ne možemo da otkrijemo, ali to je definitivno 15 godina... stari san."

Paf Didi
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Hip hop mogul je dodao: „Dato mi je starateljstvo nad njim. On je potpisao sa Ašerom i ja sam imao zakonsko starateljstvo nad Ašerom kada je napravio svoj prvi album."

„Nemam zakonsko starateljstvo nad njim (Biberom), ali narednih 48 sati on je sa mnom i mi ćemo potpuno poludeti.“

Biber, koji nosi crnu bejzbol kapu i ljubičastu košulju, osmehuje se i gleda u Didija tokom celog videa, praveći male komentare kao što su „da" i „potpuno lud".

Video je postavljen na društvene mreže i izazvao je izliv kritika i zabrinutosti, pri čemu je jedna osoba označila snimak kao „jezivo“, dok je druga rekla: „Internet zaista nikada ne zaboravlja“.

Selena Gomez, Džastin Biber
foto: Shutterstock

Takođe, to znači da je verovatno Biber znao za sve što radi Didi Koums, ali nije prijavio što izaziva veliko čuđenje javnosti.

To dolazi pošto je sam Ašer tvrdio da je bio izložen nekim „prilično divljim“ stvarima dok je živeo sa Didijem sa 14 godina.

U jednom otkrivenom intervjuu iz 2016. godine, Ašer je otkrio detalje o vremenu koje je proveo sa superzvezdom (54) u proleće 1994. koji su više nego gnusni.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs