GLUMICA SE CEO ŽIVOT OSEĆALA KO RUŽNO PAČE: Majci nikad nije bila dovoljno dobra, al kad joj je uradila OVO precrtala je

Porodica je obično najveći oslonac i podrška čoveku, kako u njegovoj karijeri, tako i u privatnom životu, pogotovo majka, međutim ova glumica nije imala tu sreću u životu

Celebrities
GLUMICA SE CEO ŽIVOT OSEĆALA KO RUŽNO PAČE: Majci nikad nije bila dovoljno dobra, al kad joj je uradila OVO precrtala je
Foto: Profimedia

Šarmantna i lepa glumica Dženifer Aniston iako je očarala fanove širom sveta, nikada nije bila dovoljno dobra ni lepa ni pametna svojoj rođenoj majci. Zbog toga njihov odnod je uvek bio na klimavim nogama.

Dženifer je svoju majku okarakterisala kao glavnog krivca za sve njene komplekse i nesigurnosti. Zbog nje se uvek osećala kao ružna mala devojčica istakla je glumica.

Iako je za mnoge predstavljala muzu i inspiraciju, kao i lepoticu, ona sebe nikada nije videla u tom svetlu i to sve zbog žene koja ju je rodila. Anistonova kaže da njena majka nikada nije bila zadovoljna njenim fizičkim izgledom, a kasnije ni inteligencijom.

Dženifer Aniston
foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Naime u školi joj nije baš išlo najbolje zbog disleksije koju je imala, tako da Dženifer kao devojčici ništa nije išlo u korist u očima njene majke i objašnjava da svaki put kada bi se pogledala u ogledalo imala je osećaj da nije dovoljno dobra.

Stvari su se dodatno pogoršale kada je postala slavna. Ova ogorčena žena napisala je knjigu u kojoj je iznela glumičinu najdublju intimu bez njene dozvole i znanja, što je razbesnelo Anistonovu toliko da nije pričala sa majkom godinama, niti ju je pozvala na svoje venčanje sa Bred Pitom.

Međutim majka je ipak majka, zato je Dženifer otišla kod nje kada joj se raspao brak. Nakon što je Bred Pit ostavio zbog Anđeline Džoli, jedino što joj je trebalo je bio majčin zagrljaj i uteha. Ipak primirje je bilo kratkog veka, vremenom su se ponovo udaljile.

Dženifer Aniston
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Tek na samrti glumicine majke Nensi našle su zajednički jezik, što je Dženifer Aniston puno značilo, jer je želela da joj majka ode u miru.

Na kraju svega ipak ostaje gorak ukus ustima, jer filmska zvezda ne može da zaboravi koliko joj je rođena majka zagorčavala život.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs