ČUVENA GLUMICA NE LIČI NA SEBE NAKON IZGLADNJIVANJA: Kada budete sada videli nekada ZANOSNU lepoticu NEĆE vam biti dobro

Anja Tejlor Džoj, novom fotografijom šokirala svojim izgledom.

Celebrities
Autor:
ČUVENA GLUMICA NE LIČI NA SEBE NAKON IZGLADNJIVANJA: Kada budete sada videli nekada ZANOSNU lepoticu NEĆE vam biti dobro
Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Anja Tejlor Džoj, optužena je za „normalizaciju gladovanja" i promovisanje poremećaja u ishrani, nakon što je pokazala svoj mali struk u korsetu.

Glumica (27), podelila je snimak iza scene na Instagramu u nedelju nakon premijere filma ,,Dina 2", na kojem se stisnula u struku ispod blistave haljine.

Postavila je fotografiju u crno-belom maniru, koja je istakla njen izuzetno uzak stomak i obim.

Obožavaoci su bili šokirani imidžom, koji su u komentarima pisali.

,,Zar ne možemo normalizovati gladovanje?'; „Da li shvatate koliko su korseti štetni za zdravlje žena i da ih ne treba promovisati?" stajalo je u komentarima.

,,Jesu li ti rebra u redu? Da li možeš da dišeš? Kao, iskreno se pitam! :)'; 'Grubo. Očekivalo se bolje od tebe. Mršavost nije šik", neki su od komentara.

Ipak, neki fanovi su brzo stali u odbranu Anje.

,,Ona ništa ne promoviše, batice, neka žena bude slobodna. Ako vam se sviđa ili ako vam se ne sviđa, sasvim je u redu. Vi imate pravo da ga ne nosite, kao što ona ima pravo da nosi sve što voli. Ne moramo da budemo svi dramatični oko toga...'; napisao je jedan fan na Instagramu.

,,Njeno telo je savršeno dobro, uvek je bila vitka i prva slika je samo korset koji je nosila tokom događaja." napisao je jedan njen fan na Instagramu.

Poslednjih godina korseti su porasli u popularnosti nakon što su zvezde oduševljene sposobnošću da vam smanji struk.

Anja Tejlor -Džoj
foto: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uz svoj korset, Anja je podelila snimak u dramatičnoj haljini brenda Mezon Maržiela iz kolekcije SS24 Haute Couture, kreativnog direktora Džona Galijana, inspirisane Parizom.

Neverovatna haljina imala je zlatni deo koji je pristajao ispod, a preko nje crnu haljinu od prozirnog tila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs