ZBOG ŽENE SE ODREKAO FAMILIJE, PRIHVATIO NJENE OBIČAJE, A SADA NEPREPOZNATLJIV ŠETA ULICOM: Nećete verovati kako izgleda

On je definitivno kralj transformacije u Holivudu, Kristijan Bejl je poznat po tome što ne preza ni od čeka kada su u pitanju njegove uloge na velikom platnu

Celebrities
17:40h
ZBOG ŽENE SE ODREKAO FAMILIJE, PRIHVATIO NJENE OBIČAJE, A SADA NEPREPOZNATLJIV ŠETA ULICOM: Nećete verovati kako izgleda
Foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čuveni glumac je poznat po tome da mu nisu strane drastične transformacije za potrebe filmskih uloga, svi se sećamo kada je smršao neverovatnih skoro 30 kg, šokirajući svojim izgledom nalik kostura u filmu " Mašinista".

Kristijan Bejl ponovo je zbog novog imidža gotovo neprepoznatljiv. Nova "frizura" dozvoljava mu da neprimetno šeta ulicama u opuštenom izdanju i uživa na suncu, a da niko ne zna ko se krije iza tamnih naočara i sveže obrijane glave.

Filmska zvezda uskoro će početi sa snimanjem novog filma ''Frankenštajn'', a za tu ulogu morao je ošišati svu svoju kosu.

Kristijan Bejl
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovo, iako veoma hrabra, nije baš toliko velika promena za njega sobzirom da pamtimo njegovu ulogu u filmu "Američke varalice" za koju je morao da se ugoji više od 20 kila.

''Pojeo sam puno krafni, puno čizburgera i svega ostalog. Doslovno sam jeo sve što mi je došlo pod ruku'', rekao je on nakon završetka snimanja.

Kristijan je u braku sa Sandrom Blažić, koja je našeg porekla, već duže od 20 godina i nedavno su započeli izgradnju svog novog doma. Ova ljubav je za njega veoma bitna jer po sopstvenom priznanju nikada nije imao baš zdrave ideje o braku, sobzirom da su u njegovoj familiji svi razvedeni, međutim kada je upoznao Sibi, odjednom je shvatio da je brak fantastična ideja.

Venčali su se 2000. godine u Las Vegasu, a zbog ove romanse zaratio je sa majkom i sestrom kojima se Sandra nije svidela, pa su ružno govorile o njoj, što on nikako nije odobravao.

Kristijan Bejl, Sibi Blažić
foto: Profimedia

"Sve u životu dugujem njoj, ona je izuzetna i snažna žena", izjavio je Kristijan jednom prilikom. Zajedno sa Sandrom ima ćerku Emelin i sina Džozefa, koji su na njegovo insistiranje naučili srpski jezik. Zbog žene, priznaje da slavi i dva Božića, katolički i pravoslavni.

Stil / showbuzz.dnevnik.hr

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs