BEN AFLEK OSVRNUO SE NA NJEGOV BRAK SA GLUMICOM: Priznao da je pogrešio i traži oproštaj, za sve krivi svoju zavisnost

Glumac objasnio šta stoji iza priče o krivici Dženifer Garner za svoju zavisnost od alkohola, priznaje da je to bila njegova greška

Celebrities
13:24h
BEN AFLEK OSVRNUO SE NA NJEGOV BRAK SA GLUMICOM: Priznao da je pogrešio i traži oproštaj, za sve krivi svoju zavisnost
Foto: Profimedia

Ben Aflek poznat je po svojim izuzetnim glumačkim veštinama i rediteljskom umeću, ali i po teškoj borbi na svom putu ka uspehu.

Uprkos njegovoj izvanrednoj karijeri, njegova borba sa zavisnošću je stalna i veoma izazovna. I dok Ben otvoreno razgovara na tu temu u javnosti i deli svoju ličnu borbu sa fanovima, često se dešava da bude pogrešno shvaćen. U stvari, neki fanovi su čak krivili njegovu bivšu ženu, Dženifer Garner, za njegovu zavisnost.

U jednom intervjuu, Ben je pričao o svom putovanju kroz alkoholizam i neke stvari su izvučene iz konteksta, te se verovalo da je upravo njegova bivša žena Dženifer Garner odgovorna za njegov porok, ali Ben je pojasnio da je to daleko od istine.

Ben Aflek
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Aflek je istakao da mu je Garnerova pružala neverovatnu podršku i da mu je i dalje veoma značajno njeno prisustvo u životu, uprkos tome što su oboje nastavili dalje.

Od tada, glumac je dosta oprezan sa svojim rečima, ne ostavljajući prostora da se mogu pogrešno protumačiti. Prema njegovim rečima, Dženifer Lopez, njegova sadašnja partnerka, stalno pazi na njega i pruža mu smernice i brigu, on veoma ceni nepokolebljivu podršku svoje žene koja je i zaslužna za poboljšanje njegovog stanja.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Elizabeth Goodenough / Everett / Profimedia

Mentalno i emocionalno Ben je sada na mnogo boljem mestu.

Svojevremeno je otac filmske zvezde koji je i sam imao problema sa alkoholizmom, objasnio kako misli da je filmska industrija naštetila obojici njegovih sinova, ali kako je Benu donela i alkoholizam. Najstariji Aflek, kaže da je karijera uticala naročito na njegovog starijeg sina i dovela do razvoda od supruge, glumice Dženifer Garner.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs