OD OŽENJENOG, PROSEČNOG MUŠKARCA, 25 GODINA MLAĐA LJUBAVNICA NAPRAVILA JE DASU: Zbog nje je na keca ostavio ženu i decu

Poznati di džej, Dejvid Geta se ne razdvaja od 25 godina mlađe ljubavnice sa kojom čeka dete.

Celebrities
16:50h
OD OŽENJENOG, PROSEČNOG MUŠKARCA, 25 GODINA MLAĐA LJUBAVNICA NAPRAVILA JE DASU: Zbog nje je na keca ostavio ženu i decu
Foto: Profimedia

Slavni di-džej Dejvid Geta i njegova 25 godina mlađa devojka Džesika Ledon, u novembru prošle godine otkrili su na dodeli Latin Grammy nagrada u Sevilji da čekaju prvo zajedničko dete, a od tada su postali nerazdvojni.

Ljubavni par se nedavno pojavio na ovogodišnjoj dodeli Gremija, a tom prilikom pokazali su da nikad nisu bili srećniji. Takođe, mnogi komentarišu da je razlika u godinama sve očiglednija.

Dejvid Geta, Džesika Ledon
foto: Tammie Arroyo / AFF-USA.com / PA Images / Profimedia

Od samog početka njihove veze nagađalo se i kako je upravo Džesika bila uzrok raspada Dejvidivog braka s bivšom suprugom Keti Lobe, s kojom ima sina Elvisa i ćerku Endži. Tada je proglašena njegovom ljubavnicom.

Iako ga je bivša supruga bukvalno stvorila i napravila od njega zvezdu, brak dug 22 godine nije imao šanse protiv mlade i lepe manekenke. Razvod je bio neminovan, što je mnoge iznenadilo jer su se činili kao jedan od najstabilnijih parova.

Dejvid Geta, Džesika Ledon
foto: Matt Winkelmeyer / Getty images / Profimedia

Ipak, mnogi su primetili i da je di-džej procvetao otkad je započeo ljubavni odnos sa 25 godine mlađom Džesikom. Čim je našao novu devojku, još pri tome i mlađu, Dejvid je sasvim promenio imidž. Dugu kosu je ošišao, počeo je da diže tegove i značajno je dobio na mišićnoj masi.

1 / 10 Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

I dok je njegova ljubavnica intenzivno radila na njemu, praveći od njega frajera i čekajući brak, Dejvid joj je dao "prsten obećanja" uz obrazloženje da "ne veruje u brak". Međutim, čini se da će njena trudnoća promeniti njegova uverenja, a uprkos tome što se iz petnih žila trudi da sačuva imidž dobrog frajera, godine čine svoje.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs