NA GREMIJU NIJE ZABORAVILA SAMO NA DONJI VEŠ, VEĆ I NA TATU: Zajedno su započeli karijeru, a sada ga se pevačica odriče

Tata Majli Sajrus, Bili Rej Sajrus, podelio je misterioznu poruku o ljubavi nakon što ga je pevačica isključila iz svog govora na dodeli Gremija 2024. godine

Celebrities
NA GREMIJU NIJE ZABORAVILA SAMO NA DONJI VEŠ, VEĆ I NA TATU: Zajedno su započeli karijeru, a sada ga se pevačica odriče
Foto: Profimedia

Zvezda kantri muzike podelio je zagonetnu poruku usred porodičnog razdora sa ćerkom Majli Sajrus i bivšom suprugom Tiš Sajrus, od koje se razveo 2022. godine posle skoro 30 godina braka. Naime pored fotografije na kojoj se on i njegova supruga već četiri meseca Firerose zajedno vide na polju, Bili Rej je napisao na Instagramu 6. februara: „Ljubav je odgovor“.

Objava je stigla samo dva dana nakon što 31-godišnja Majli nije odala priznanje 62-godišnjem Biliju Reju, dok je prihvatila nagrade za najbolji pop solo nastup i ploču godine na Gremiju 2024. Umesto toga, umetnica je odlučila da pohvali svoju mamu Tiš, sestru Brendi Sajrus i dečka Maksa Moranda, koji su bili u publici.

„Hvala svima puno“, rekla je, pre nego što je u šali primetila: „Mislim da nisam nikoga zaboravila, ali možda sam zaboravila donji veš. Ćao!“

Majli Sajrus
foto: Neilson Barnard / Getty images / Profimedia

Iako su Majli i njen tata nekada bili nerazdvojni kao partneri Hane Montane, poslednjih godina su se udaljili. Razvod između njenih roditelja je opteretio njen odnos sa ocem i bilo joj je teško povezati se s njim u poslednjih godinu dana Majli bliža svojoj mami Tiš i nije ostvarila vezu sa očevom novom izabranicom Fajerrouz.

Bili Rej Sajrus se oženio Tiš Sajrus (rođena Letisija Finli) 28. decembra 1993. U to vreme su već imali 12-mesečnu ćerku Destini Hope Cirus — sada je možda poznajete kao Majli Sajrus — a Tiš je bila trudna sa njihovim sinom Brejsonom Sajrusom, koji je rođen 9. maja 1994. Sedam meseci pre nego što je Majli rođena 23. novembra 1992. godine, bivša devojka Bilija Reja. Kada se pevač oženio Tiš, usvojio je njenu ćerku Brendi Sajrus (rođena 26. maja 1987) i sina Trejs Sajrusa (24. februara 1989), čiji je biološki otac bivši mamin muž Bakster Helson.

Od 2006. do 2010. godine, Bili Rej je igrao Majlinog oca u sitkomu Hana Montana na Dizni kanalu i filmskoj adaptaciji iz 2009. Dok je porodica Sajrus još uvek bila smeštena u Nešvilu, Bili Rej i Majli su se preselili u LA kako bi pokrenuli njenu zabavnu karijeru.

Majli Sajrus
foto: DISNEY CHANNEL - Album / Album / Profimedia

Roditelji pevačice su u oktobru 2010. objavili da se razvode, ali su sledeće godine ponovo zajedno. Ponovo su podneli zahtev za razvod u junu 2013, ali su se preispitali jedva mesec dana kasnije, savetovanje za parove je učinilo čuda za njih, pa su se pomirili.

Ali pre nego što su se pomirili, kada je objavljena vest da je njen tata napravio prvi korak na sudu u Nešvilu da okonča svoj brak posle 19 godina, Majli je tvitovala: „@billiraicirus pošto tvoj telefon i imejl očigledno ne funkcionišu da li bi želeo da razgovaraš ovako?"

Međutim iako su Tiš i Bili Rej postali baka i deda 2021. godine kada su njihov sin Brejson i njegova supruga Stela 8. juna dočekali sina Beara Čensa Sajrusa, par se razišao zauvek. Tiš je podnela zahtev za razvod treći put u aprilu 2022, i ovoga puta je uspelo. U dokumentu za razvod braka navode se „nepomirljive razlike“ i navodi se da ona i njen muž od skoro 30 godina nisu živeli zajedno od februara 2020.

„Posle 30 godina, petoro neverovatne dece i celog života sećanja, odlučili smo da idemo svojim putem – ne sa tugom, već sa ljubavlju u srcu“, rekli su Tiš i Bili Rej u izjavi za javnost. „Zajedno smo odrasli, podigli porodicu na koju možemo da budemo ponosni i sada je vreme da kreiramo sopstvene puteve. Bivši su napomenuli da nisu doneli odluku da se zauvek raziđu „lagano ili brzo“, dodajući: „Uvek ćemo biti porodica i radujemo se nastavku zajedničkog iskustva sa puno ljubavi kao prijatelja i roditelja“.

Bili Rej Sajrus
foto: Jason Kempin / Getty images / Profimedia

Bili Rej se u tajnosti verio za australijsku pevačicu Fajerrouz, koja je 27 godina mlađa od njega, u avgustu 2022. godine, ali je čekao da potvrdi vest do novembra iste godine.

Sa druge strane Tiš Sajrus pronalazi ljubav sa Dominikom Perselom. Otprilike u vreme kada je njen bivši muž potvrdio svoju veridbu u novembru 2022. godine, Tiš je postala zvanično u vezi sa glumcem iz "Prizon Brejka" Dominikom Perselom. Verili su se u aprilu 2023. i vezali čvor tog avgusta u Malibuu na zalasku sunca dok su Majli, Trejs i Brendi stajali uz mamu.

„Život je nepredvidiv i uvek pun promena“, napisao je Trejs na fotografiji sebe i dvoje njegovih sestara sa mladom. „Mislim da je najvažnija stvar da negujemo prošlost, da se radujemo budućnosti i da uvek budemo srećni u sadašnjem trenutku, jer to je zaista sve što imamo.

„Za mene je veoma emotivno videti svoju mamu ovako srećnu i zaljubljenu“, rekla je Majli za Vog prošlog leta uoči venčanja njene mame. "Dom i moja mama dele najslađu, najiskreniju ljubav. Skoro kao da je prvi put, što tako pristaje mojoj mami koja je tako mlada duša."

Majli Sajrus
foto: Valerie Macon / AFP / Profimedia

Međutim iako ova mnogobrojna porodica tvrdi da nema loših osećanja između nih i da se svi slažu sa svačijim izborima, očigledno je da je došlo do raskola koji se otvorio između Majli i njenog oca i koji očigledno nije popravljen do noći dodele Gremija 2024.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs