SLAVNI PEVAČ PROŠETAO ŠARENU SUKNJICU ULICAMA NJUJORKA: Kad bi kod nas muškarac OVO obukao ne bi se lepo proveo

Nesrećni život slavnog pevača, dugo nije mogao da se pronađe iako je nizao samo uspehe u karijeri, ali sad je konačno srećan pored novog partnera

Celebrities
SLAVNI PEVAČ PROŠETAO ŠARENU SUKNJICU ULICAMA NJUJORKA: Kad bi kod nas muškarac OVO obukao ne bi se lepo proveo
Foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pevač Sem Smit petostruki je dobitnik Gremija, muzika koju stvara više puta je nagrađivana, a 2016. je osvojio Oskara za muziku iz filma "Džejms Bond". Međutim ono što je najzanimljivije kod njega je njegov način života i kontraverza koju stvara oko sebe.

31-godišnji Sem 2019. je otkrio da se identifikuje kao nebinarni i zatražio je da mu se obraćaju zamenicom ONI umesto ON. Svojevremeno je na društvenoj mreži Instagram napisao: „Posle života u ratu sa svojim polom, odlučio sam da prihvatim sebe kakav jesam, iznutra i spolja.“ Govoreći o svom polu, Sem je rekao: „Nisam muško ili žensko, mislim da tečem negde između", pa dodao: „Uopšteno govoreći, nikada nisam razmišljao o ljudima u tako krutim terminima, odrasli smo u porodici u kojoj su ravnoteža moći polova potpuno izmenjene, moja mama je radila, tata je bio "domaćica" i moje sestre su neverovatno snažne žene."

Sem Smit
foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sem je trenutno u ljubavnoj vezi sa modnim dizajnerom Brendonom Flinom. Par je viđen na ulicama Njujorka u specifičnom stajlingu i na taj način opovrgnuli su glasine o raskidu, koje su nastale nakon otkrića da pevač koristi aplikaciju za sastanke sa slavnim ličnostima Rai.

Par se upoznao prošlog januara kada je dizajner odeće sarađivao sa pevačem na kostimima za muzički spot. Kristijan, čija klijentela uključuje zvezde sa A liste kao što su Lejdi Gaga, Dženifer Lopez, Kardi Bi i Hajdi Klum, potvrdio je svoju romansu sa Semom poljupcem u januaru 2023. dok su njih dvoje hodali zajedno ruku pod ruku Njujorkom.

Sem Smit
foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dok je pevač nosio plavu suknju preko kolena i široki sivi sako u kombinaciji sa džombastim patikama i kožnom torbicom preko ramena, njegov partner pojavio se u nešto svedenijem modnom izdanju sa crnom bomber jaknom i širokim pantalonama.

Pored romanse sa Brendonom, Sem je izlazio i sa Džonatanom Zejzelom i zahvalio se modelu što mu je 'slomio srce' jer je to dovelo do 4 osvojena Gremija, ipak nakon njihovog razlaza i kasnije se zakleo da se nikada više neće zaljubiti u nekoga ko mi ne uzvraća ljubav.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs