KADA JE GLUMICA UPLOVILA U VEZU SA 32 GODINE STARIJOM KOLEGINICOM SVI SU ZANEMELI OD ŠOKA: "Obožavam starije osobe"

"Mojoj jednoj jedinoj ljubavi", Sara Polson posvetila ove emotivne reči svojoj partnerki Holand Tejlor za rođendan

Celebrities
12:40h
KADA JE GLUMICA UPLOVILA U VEZU SA 32 GODINE STARIJOM KOLEGINICOM SVI SU ZANEMELI OD ŠOKA: "Obožavam starije osobe"
Foto: EVGA / Backgrid USA / Profimedia

Devojka Holivudske zvezde na dirljiv način proslavila je njen 81. rođendan.

Holand Tejlor, glumica poznata po mnogim ulogama uglavnom u humorističkim serijama, 14. januara zakoračila je u devetu deceniju života. Njena devojka, takođe talentovana glumica, Sara Polson odlučila je tom prilikom da se priseti najzanimljivih, najemotivnijih i najbitnih momenata njihovog zajedničkog života i na taj način pokaže svetu veličinu njihove ljubavi.

Na društvenoj mreži Instagram podelila je sa fanovima njihove fotografije i uspomene, naglašavajući koliko je srećna što pored sebe ima jednu i jedinu pravu ljubav.

Njih dve su živi dokaz ne raskidive povezanosti i iako su im se putevi ukrstili još davne 2005. godine, tada su obe bile u vezama sa drugim ljudima, te su u romansu uplovile tek 10 godina kasnije.

Tokom godina Holand i Sara su otvoreno delile svoju ljubavnu priču sa javnošću. U intervjuima i javnim nastupima razgovarale su o snazi svoje veze i povezanosti na više nivoa.

Sara Polson, Holand Tejlor
foto: Profimedia

Iako nam je pređašnji ljubavni život Holand Tejlor nepoznat, ona se 2020. godine identifikovala kao pripadnica LGBT zajednice. Sa druge strane Sara Polson bila je u sedmogodišnjij vezi sa Čeri Džons, a sa Trejsi Lets je bila i verena. U jednom intervjuu 2016. godine Sara je objasnila da je njena seksualnost fluidna, ali da oseća jaku privlačnost prema starijim osobama, što doživljava kao posledicu složenosti njenog porodičnog života.

Rođendanska počast koju je glumica podela pružila nam je uvid u ljubavnu priču koja izdržava test vremena i pokazala nam je sposobnost ljubavi da prevaziđe godine i prkosi društvenim očekivanjima.

1 / 7 Foto: Profimedia

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs