IMAO JE 28 GODINA KAD JE OSEDEO PREKO NOĆI: Jedna vest promenila mu je život iz korena, a TRAGEDIJE su se samo NIZALE

Dragan Petrović Pele imao je 28 godina kad je osedeo preko noći.

Celebrities
IMAO JE 28 GODINA KAD JE OSEDEO PREKO NOĆI: Jedna vest promenila mu je život iz korena, a TRAGEDIJE su se samo NIZALE
Foto: ataimages

Čuveni glumac Dragan Petrović Pele svima je poznat po svojoj sedoj kosi i neverovatom talentu. Međutim, nezaboravni stres koji je doživeo tik pred izlazak na scenu, glumac će pamitit zauvek. Pozivom je obavešten da mu je poginuo brat Zoran, koji je tada imao 31 godinu.

Tri godine stariji brat bio je, svedočio je, njegova sušta suprotnost.

- On je i kao dečak bio miran, staložen, povučen, dok ja nisam bio takav. Razlikovali smo se i fizički. Bio je "dugajlija", visok skoro dva metra, a ja sićušan. Za razliku od njega uvek sam izvodio neke "kerefeke"...

Dragan Petrović Pele
foto: ATA Images

Popularni glumac imao je tu nesreću da mu najbliži članovi porodice "odu" jedan za drugim, a sve se prelamalo kroz njegovu profesiju.

- Prvo je poginuo brat, pa je umro tata, i na kraju je 2013. godine preminula i mama. Dok je tata bolovao sve vreme sam radio, išao sam na fakultet i igrao predstave, ali sam ih redovno obilazio. Kada se mama razbolela, mesec dana je ležala u bolnici Sveti Sava, gde sam odlazio svaki dan. Na dan sahrane igrao sam komediju. Malo je teško da se čovek "prebaci", ali to je život.

Poziv koji mu je promenio život

Vest o tome da mu je brat Zoran poginuo zatekla ga je u pozorištu i to pred sam početak predstave.

- Saznao sam pred sam početak predstave. Bila je to sećam se 'Kolubarska bitka'. Nije u to vreme bilo mobilnih telefona, neko je javio u pozorište. Pitao sam Mišu Janketića, pošto u toj predstavi on igra glavnu ulogu, a ja sam imao dve-tri scene, da li mogu da idem, da li može da igra bez mene. Kaže mi - naravno. Ulećem u neku krntiju od auta koji sam tada vozio i odlazim. Kasnije sam se osvestio. Imao sam 28 godina tada. I kada sam se vratio na Akademiju, vratio sam se kao sed čovek. - ispričao je Pele svojevremeno u emisji "TV lica kao sav normalan svet".

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs