BIO SAM RUINA OD ČOVEKA DOK NISAM NJU SREO: Čuveni dasa otimao žene drugovima, pa ga stigla JEZIVA KAZNA po stare dane

Čuveni miljenk Holivuda - Kevin Kostner danas slavi rođendan i puni 69. godina, a ceo život mu je bio isprepletan šokantnim ljubavnim aferama.

Celebrities
18:50h Autor:
BIO SAM RUINA OD ČOVEKA DOK NISAM NJU SREO: Čuveni dasa otimao žene drugovima, pa ga stigla JEZIVA KAZNA po stare dane
Kevin Kostner, Foto: Profimedia

Američki glumac, reditelj i producent Kevin Kostner zahvaljujući svestranom talentu i harizmi, Kostner je postao jedan od najcenjenijih glumaca u filmskoj industriji.

Proveo je detinjstvo u stalnoj selidbi, jer je to zahtevao očev posao. Talenat i svestranost pokazao je već kao dečak pevajući u crkvenom horu, pišući poeziju i pohađajući časove kreativnog pisanja. U srednjoj školi postizao je uspehe i igra fudbal, košarku i bejzbol. Posle završene srednje škole upisao je „Kalifornijski državni univerzitet“, gde je diplomirao poslovni menadžment.

Sve se promenilo jednog dana kada je slučajno naleteo na Ričarda Bartona koji ga je savetovao da krene putem koji stvarno želi i, ako je to gluma, neka jednostavno postane glumac. Uskoro je dao otkaz i otišao u Holivud gde je radio kao vozač kamiona i autobusa koji je prevozio filmske zvezde kući.

Kevin Kostner
foto: Profimedia

Pravu priliku je čekao čak 6 godina - došla je s filmom The Big Chill (1983), zbog kojeg ga je reditelj Lorens Kasdan zapamtio i angažovao u vesternu "Silverado" (1985) i to kao glavnog glumca.

Veliku pažnju privukao je ulogom u filmu "The Untouchables" 1987. godine, koja mu je donela i Oskara za najboljeg sporednog glumca. Nastavio je sa uspesima kao glavni glumac u filmovima poput "Dances with Wolves", za koji je dobio Oskara za najboljeg reditelja i najboljeg glavnog glumca.

Kevin Kostner je poznat po svojim ulogama u različitim žanrovima, uključujući drame, vestern filmove, akcije i naučnu fantastiku. Njegov izuzetan talenat i sposobnost da prenese duboke emocije doprineli su da postane jedan od najboljih glumaca u Holivudu.

Osim titule vrsnog glumca, nosio je i epitet velikog ženskaroša. Sve žene Kevina Kostnera bile su prvoklasne lepotice, a nakon afera i neverstava, stigla ga je kazna - razvod od Kristine sa kojom je bio gotovo dve decenije u braku, a kao razlog njegova izabranica je navela nepremostive razlike.

Kevin Kostner
foto: Profimedia

Sve ljubavne afere Kevina Kostnera

Glumac slovi za velikog zavodnika koji je prvu ženu prevario, a takođe je rasturao tuđe brakove. Međutim, doživeo je da i on bude ostavljen.

Kevin je na "Kalifornijski državni univerzitet" u Fulertonu u Severnoj Dakoti, na kojem je diplomirao poslovni menadžment, sreo Sindi Silvu sa kojom je u braku bio od 1978. do 1994.

"Ona je bila prelepa, preslatka, pametnija od mene. Bila je sve ono što sam tražio kod žene", rekao je Kostner 1989. u intervjuu.

Sa Sindi je dobio ćerke Eni, Lili i Džoa. Prva supruga bila je uz njega dok je radio film "Ples sa vukovima" za koji je dobio Oskar za najbolju režiju, a onda im je brak upao u krizu.

Kevin Kostner
foto: Profimedia

Kako se pričalo, razlog je bilo njegovo neverstvo.

"Posle 16 godina zajedničkog života, okončali smo brak. Zajedno ćemo rešiti sva pitanja vezana za našu decu i materijalni status", naveli su u zajedničkom saopštenju.

Deca iz prvog braka

Ćerka Kevina Kostnera Eni Kostner (37) je filmska producentkinja. Udata je za dr Denija Koksa. Lili Kostner je dve godine mlađa od sestre Eni, bavi se glumom poput oca i ambasador je Zlatnog globusa. Džo Kostner (33) se, takođe, bavi glumom, a Kevin Kostner je veoma blizak sa decom.

Razvod od prve supruge koji je šokirao njegove fanove bio je "posledica njegove slave" što je i Kevin potvrdio rekavši da je "brak pretežak izazov".

Kobna Hale Beri

Sumnjalo se da je Kostner poklekao pred jednim izazovom dok je bio u braku sa Sindi, a izazov se zove Hale Beri sa kojom je navodno bio 1989. godine.

Ni Hale ni Kevin nisu komentarisali takve glasine, a do danas su ostali bliski prijatelji i često se mogu videti na javnim događajima.

Hale Beri
foto: Profimedia

Nije hteo da prizna sina

Glumac je nakon razvoda bio u vezi sa Brižit Runi čija je porodica vlasnice "Pittsburgh Steelers NFL" franšize. Kevin je želeo da njegova veza sa Brižit koja je trajala od 1995. do 1996. ostane tajna, ali se pretvorila u veliki skandal. Par je dobio sina Lijama (26), a poznati otac je u početku odbijao očinstvo sve dok ga Brižit nije naterala na testiranje.

Kada je površeno da je Lijamom otac, Kevin je osnovao fond za četvrto dete koje je samo povremeno viđao.

Nepopravljivi ljubavnik

Devedesetih je Kevin navodno bio u romansi sa Mišel Fajfer. Ona i Hale Beri imaju jednu zajedničku karakteristiku, igrale su "žene - mačke". Spisak poznatih žena sa kojima je, glasine su kružile, bio Kostner ovde se ne završava.

Na toj listi je glumica, model i bivša misicaa Bili Džin Braun, najpoznatija po pesmi "Cherry Pie".

1 / 5 Foto: Profimedia

Kevinom šarmu nije odelela ni glumica Pegi Trentini, a sumnja se da je dok je bio oženjen Sindi Silvom, godinu dana pre njhovog razvoda, imao aferu sa glumicom Mirom Sorvino. Iste godine kada se razveo od Sindi bio je sa glumicom Holi Simpson, a spajali su ga devedesetih i sa top modelom Naomi Kembel.

Korin Resnak, glumica iz filmova "Her Alibi" i "Clara’s Heart", pa Endži Everhart, koja je krasila kampanje "Sports Illustrated Swimsuit " i strane "Pejboja".

Optužbe za seksualno uznemiravanje

Kostner se 2006. suočio sa optužbama za nepristojno ponašanje u hotelu sa pet zvezdica. Javno ga je branila bivša partnerka BIrgit Kaningem koja je rekla da je Kevin Kostner nežan i romantičan i pravi džentlmen kao i da nikada ne bi uradio tako nešto vulgarno.

Romanska koja je sve iznenadila

Kevin je sa Kortni Koks glumio u "3000 Miles to Graceland" pa u "Prijateljima", a 1995. su bili više od prijatelja.

Kortni Koks
foto: Profimedia

Iste godine bio je sa modnim dizajnerkom i prvim američkim top modelom Šeril Tigs. Te godine je baš bio zauzet jer se često viđao u društvu sa novinarkom Džoun Lunden.

A naredne godine uplovio je u vezi sa čuvenom manekenkom El Makferson. Kratko su se zabavljali pa počeli zajednički život. On je bio siguran da je bio pronašao idealnu polovinu.

Nakon razlaza od El zaveo je bivšu manekenku i bivšu prvu damu Francuske Karlu Bruni. A od 1997. do 1997. uživao je u ljubavi sa glumicom i bivšom Mis Amerike Toni Litl.

I glumica i supruga Džona Travolte Keli Preston je jedna od njegovih bivših ljubavi, a navodno je to bila i Vitni Hjuston, a onda je zavodnik 1994. sreo modela i dizajnerku torbi Kristin Baumgartner.

Međutim, "nije tada bio spreman za ozbiljniju vezu" pa je 2002. raskinuo sa Kristin, da bi ubrzo shvatio da je to bila greška.

Venčali su se 2004. u Koloradu pred 300 prijatelja i članova porodice. Dobili su 2007. sina Kajdena, a onda su 2009. postali roditelji sina Hejsa, a 2010. u njihov dom stigla je ćerka Grejs.

Najveći ljubavni skandal napravio je Kevin kada je počeo aferu sa suprugom svog prijatelja, bejzbol Kal Ripkena Juniora koji zbog neverstva prijatelja i supruge nije mogao da se koncentriše na igru.

Ljubavna priča sa Kristin Baumgartner

Kevin i njegova supruga privukli su veliku pažnju na dodeli nagrada SAG. Kevin Kostner i njegova supruga Kristin Baumgartner poslednjih godina retko pojavljuje na crvenom tepihu svečanih događaja, te tako nisu mogli da prođu neprimećeno.

Kristina Baumgartner
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sa 17 godina mlađom suprugom, bivšom američkom manekenkom, Kostner je krajem 2004. godine uplovio u bračnu luku na svom ranču u Aspenu, a zajedno imaju troje dece – sinove Sajdena (14), Hajesa (13) i 11-godišnju ćerku Grejs.

Mnogi su mislili da će pored nje ostariti, a onda je sve iznenadila prošle godine vest da se razvode, te da je Kristin bila ta koja je učinila prvi korak.

Nakon burne brakorazvodne parnice, pokušaja da mu otme milione, a zatim i promene stava od nadmenog i ogorčenog u fin i prijatan, pojavile su se glasine da bi Kevin (69) i Kristin (49) mogli da se pomire. Tačnije, da su njih dvoje sada "prijatelji s povlasticama".

Osobe bliske glumcu i njegovoj bivšoj supruzi, otkrivaju da se hladan odnos između Kostnera i Baumgartner napokon razrešio nakon što su okončali svoj četveromesečni pravni spor u septembru. Ključni trenutak bio je kada je Baumgartner shvatila da je ostala sa znatno manjim iznosom nego što je prvobitno očekivala - skromnom sporazumu od 1,5 miliona dolara. Ova cifra je bila nepromenljiva zbog predbračnog ugovora koji je par potpisao još 2004. godine.

Kevin Kostner
foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

I dok Kristin odbija da kaže bilo šta na ovu temu, njena prijateljica je otkrila:

"Ona tvrdi da nema ni trunke istine u tim navodima, čak ni u šali. Njih dvoje jedva razgovaraju jedno s drugim, a drugo, ona je krenula dalje", tvrdi Kristinina prijateljica za Dejli mejl i dodaje:

"Još uvek ima mnogo povređenih na obe strane i ona je i dalje razočarana što su Kevin i njegov pravni tim stvorili tako užasnu i neistinitu sliku o njoj", dodaje izvor.

Vest da su Kevin i Kristin "prijatelji s povlasticama" stigla je nakon što je Kristin "promenila ploču" i odlučila da bude fina prema sada već bivšem mužu, navodno kako bi mu izvukla još novca, jer svađe i "pljuvanje" na sudu nisu doneli ništa dobro.

Kevin i Kristin u braku su bili 19 godina. U maju ove godine Kristin je podnela zahtev za razvod, nakon čega je glumac ostao potpuno zatečen.

"Kristin je rekla da joj je laknulo što ima svoj prostor i u srcu zna da je donela ispravnu odluku. Naravno, ona se nada da će jednog dana imati neku vrstu veze sa Kevinom, ali za to će trebati vreme", rekao je prijatelj.

Sada kada je slobodna, Kristin navodno planira da se posveti deci i karijeri dizajnerke enterijera.

Kevin Kostner
foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Njeni prijatelji su je uvek pitali za savete u vezi uređenja i to je čini srećnom. To je uvek bila njena strast", dodao je prijatelj.

Sa druge strane, ljudi bliski Kevinu su vrlo sumnjičavi.

"Skeptični smo po pitanju Kristinih motiva vezanih za ponovno prijateljstvo sa Kevinom, s obzirom na to da je otišla s mnogo manje novca nego što je očekivala. Oni su ljubazni jedno prema drugom, što je olakšanje za Kevina. Čak i nakon sve te loše krvi, on još uvek gaji simpatije prema njoj", rekao je izvor Nacionalnom Enquireru.

Mnogi kažu da je postala ponizna, da se ljubaznost pretvorila u snishodljivost, pa zbog toga deluje da želi da ga iskoristi.

Ljudi u njihovom okruženju čak sugerišu da bi ona mogla ići korak dalje i da pokuša da uspostavi sa Kevinom 'prijateljstvo s povlasticama' kako bi došla do svog cilja.

"On bi bio voljan da sa njom opet bude u takvoj vrsti odnosa, ali trebao bi biti oprezan, jer bi ga to moglo skupo koštati."

Kevin Kostner
foto: Profimedia

Prozvali je "razuzdana raspuštenica"

Tokom leta paparaci su uhvatili Kristin u nezgodnom momentu na Havajima, gde je, kako su preneli strani mediji, flertovala sa jednim bankarom koji im je bio porodični prijatelj.

I dok se ona pravda rečima da joj je to prijatelj, u novinama već je dobila status "razuzdane raspuštenice."

Kristin smatra da joj je navodna afera nameštena i to od strane Kevina Kostnera koji pokušava "da je ponizi".

Sudije su ipak našle pravu meru pa naložile glumcu da bivšoj ženi plaća alimentaciju u iznos od 129.000 dolara mesečno na ime izdržavanja dece. To predstavlja nešto više od pola sume koju je Kristin tražila. Ona je insistirala da joj Kevin plati 248.000 dolara mesečno, dok je Kostner smatrao da je dovoljno 52.000 dolara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs