"KUPIO JE DVA STANA, A KAFU NAM NIJE PLATIO": Kolege ga olajavaju, a ženu izbacio iz kuće jer ga je s drugom varala

Bivša žena Darka Filipovića, koja ga je prevarila s drugom, izgleda veoma atraktivno i poreklom je iz Niša

Celebrities
21:57h
"KUPIO JE DVA STANA, A KAFU NAM NIJE PLATIO": Kolege ga olajavaju, a ženu izbacio iz kuće jer ga je s drugom varala
Foto: preentscreen/Youtube

Naime, kako se mediji ranije pisale, u periodu korona virusa mnoge javne ličnosti sa estrade mesecima su se žalile što nemaju nastupe i ne zarađuju, a baš tada osvanula je vest u medijima da je pevač Darko Filipović rešio da uloži u nekretnine u Grčkoj, te je kupio dva stana u blizini Soluna, koje izdaje i od toga sebi obezbeđuje lep život.

Pevač Darko Filipović nedavno se našao u centru skandala, nakon što ga je supruga Jasmina navodno prevarila sa njegovim drugom, pa je posle 12 godina usledio razvod braka. Naime, kako su mediji ranije pisali, tokom perioda korona virusa mnoge javne ličnosti sa estrade mesecima su se žalile što nemaju nastupe i ne zarađuju, a baš tada osvanula je vest u medijima da je pevač Darko Filipović odlučio da ulaže u nekretnine u Grčkoj, te je kupio dva stana u blizini Soluna, koje izdaje i od toga sebi obezbeđuje lep život.

Darko Filipović
foto: preentscreen/Youtube

"Imam jednog prijatelja koji tamo već ima nekretnine, tačnije više stanova. On mi je rekao kako je tamo sada pravi trenutak da se uloži u nekretnine, jer će kroz nekoliko godina cene otići naviše. U tom trenutku, pre četiri godine, u toj regiji je bila najniža vrednost kvadrata i nekretnina u istoriji. Imao sam neku ušteđevinu i pomislio da cena nikada neće ići ispod ovoga, samo može da poraste", rekao je Darko tada i dodao:

"Tačnije, nisam baš u Solunu, to je jedno mesto pored Soluna na moru, zove se Perea. Tu sam uzeo dva apartmana, jedan za sebe, jedan izdajem turistima preko agencije s kojom sam se povezao", rekao je Darko jednom prilikom u emisiji "Zvezde Granda specijal".

Darko Filipović
foto: Nemanja Nikolić

Njegov kolega Nemanja Nikolić prokomentarisao je tada vest da je njegov kolega kupio dva stana i tom prilikom isprozivao Darka, prenosi Blic.

"Svaka čast, meni je drago da to čujem, štedeo je na vreme. Imali smo i mi neke ušteđevine, ali sve je to presušilo, a život u Beogradu je skup, imamo troškove, decu, moramo da se hranimo, a kad to presuši može da bude opasno. On nama kafu nikada nije platio i kada smo puno para zarađivali i bili najpopularniji. On je od dinara pravio tri, to je umetnost i treba da mu zavidimo. Svaka čast, ja smem da ga prozovem jer smo zajedno počeli, bili tim i kao braća, ja smem to da mu kažem", rekao je Nemanja Nikolić pre tri godine u emisiji "Ekskluziv".

Naskon što je saznao za preljubu, da ga žena vara sa drugom, pevač je navodno ženu "izbacio" iz kuće i zatražio razvod.

Darko Filipović
foto: pree, preentscreen/Youtube

- Darko je mnogo razočaran, ne može da veruje na koji način ga je izdala, a dao joj je sve! On ima apartmane u Grčkoj, vikendicu u Golupcu, nekoliko stanova po Beogradu, sve što je zaradio ulagao je u nekretnine, ali njoj neće ostaviti baš ništa. Dete će da obezbedi, ali Jasminu ne. Toliko je voleo, sada očima ne može da je vidi. Njoj su svi zamerili prevaru. Čak i njena porodica je ljuta, Darka vole svi jer je tretirao kao kraljicu. Ne znam šta ona očekuje od ovog dečka - rekao je izvor blizak Darku, a preneo je Pink.rs.

Jasmina se i ne krije više, njih dvoje zajedno izlaze, provode se, lepo joj je dok je izdržava, a šta će kad je šutne? Darko je rekao da joj neće dati ništa - završava izvor.

- Bolje dobar razvod nego loš brak! U kontaktu smo samo zbog ćerke i ne bih to više komentarisala jer nisam javna ličnost. Pozovite Darka - rekla je Jasmina za "Informer", dok se malo potom i on oglasio povodom razvoda.

- Ako je nije sramota, nek vam kaže pravi razlog. Dugo vremena me je varala sa, sad već bivšim drugom. Treba da je bude sramota, jer su je svi njeni bliži odbacili. Kao što vidite, meni je obraz čist i zato ne menjam brojeve i ne brišem Instagram profile od sramote. Želim joj sve najbolje.

Njihov brak je trajao 12 godina.

Stil/Blic

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs