SUROGAT MAJKA MU RODILA BLIZANCE PA S DEČKOM DOBIO JOŠ DVOJE DECE: Sin 1 potezom dokazao da iver ne pada daleko od klade

Mnogima nije jasno kako je Riki Martin dobio decu, budući da je homoseksualac.

Celebrities
SUROGAT MAJKA MU RODILA BLIZANCE PA S DEČKOM DOBIO JOŠ DVOJE DECE: Sin 1 potezom dokazao da iver ne pada daleko od klade
Foto: OHPIX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Riki Martin napunio je 52 godine, a izgleda kao da ima 20. Poslednjih nekoliko godina je veoma posvećen otac dvojice sinova, a donedavno je bio i veran muž suprugu suprugu Jovanu Josefu, od kojeg se nedavno razveo.

Pevač je dobio dvojicu blizanaca, Matea i Valentina, 2008. godine uz pomoć surogat majke. Riki Martin je 2018. godne dobio ćerku Luciju i sina Rena, 2019. godine.

Riki Martin
foto: Profimedia

Činjenica da Martin ima dva sina, mnogima nije bila poznata, kao ni kako oni izgledaju, Međutim, izgleda da je konačno došlo vreme da javnost vidi kako izgledaju njegovi naslednici, te je sa ponosom pokazao 14 godina starog Valentina.

Valentina se svi sećaju još dok je bio beba, a njegov poznati tata nije delio njegove fotografije, pa je sada vidljiva itekako velika promena. Riki je fotografisao sina na šišanju, dok je on pokazao da ima sve predispozicije da nadmaši oca - velikog zavodnika.

Još manje je svet znao da je u to vreme Martin već bio otac dvojice prelepih blizanaca, Matea i Valentina, koje je dobio uz pomoć surogat majke 2008. Njegov tadašnji dečko Karlos Gonzales Avelja, finansijski savetnik, najpre nije bio oduševljen situacijom da ima dečka s porodicom, ali je ipak zavoleo Rikijeve sinove i često su ih viđali zajedno sve četvoro u šetnji. Razišli su se 2014, nakon pet godina veze, i ostali dobri prijatelji.

Podsetimo, Riki Martin i Džvan Josef su odlučili da se razvedu nakon 6 godina braka i tom prilikom su zajedno objavili sledeće:

"Odlučili smo da okončamo naš brak sa ljubavlju, poštovanjem i dostojanstvom, poštujući ono što smo iskusili kao par svih ovih godina.

Riki Martin
foto: Profimedia

Naša najveća želja sada je da nastavimo da imamo zdravu porodičnu dinamiku i odnos usredređen na mir i prijateljstvo kako bismo nastavili zajedničko vaspitanje dece, čuvajući poštovanje i ljubav jedan prema drugom."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Riki Martin