RODBINSKE VEZE POZNATIH KOJE ĆE VAS ZAPANJITI: Njegova majka bila je poznatija od LEPE BRENE, a ove 2 lepotice su SNAJE

Među našim popularnim ličnostima postoje veoma zanimljive rodbinske veze za koje malo ko zna!

Celebrities
20:14h Autor:
RODBINSKE VEZE POZNATIH KOJE ĆE VAS ZAPANJITI: Njegova majka bila je poznatija od LEPE BRENE, a ove 2 lepotice su SNAJE
Miodrag, Ana i Relja, Foto: ATA IMAGES / Printscreen Instagram / anaivanovic

Za mnoge poznate ličnosti nikada ne biste rekli da su u srodstvu, posebno kada je reč o pojedinim glumcima ili pevačima. Godinama su na javnoj sceni, a gotovo da se ne zna da su rođaci. Sa druge strane, neki od njih imaju veoma slavne roditelje koji su ostavili neizbrisiv trag u umetnosti. Međutim, čini se kao da su te činjenice tajnovite.

Miodrag Radonjić
foto: ATA Images

Miodrag Radonjić i Branka Lolić

Miodrag Radonjić je jedan od najuspešniji mladih glumaca, a na njegov izgled i šarm mnoge dame ne mogu da odole. Iako gradi veoma uspešnu karijeru, glumac se trudi da svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti. Tako je mnoge iznenadila činjenica da je njegova mama čuvena Branka Lolić.

Relja Popović i Zoja Begoli

Popularni reper Relja Popović je sin naše poznate umetnice Zoje Begoli, koja je bila primabalerina i repetitorka Narodnog pozorišta. Usavršavala se u tadašnjem Lenjingradu na čuvenoj Akademiji "A.J. Vaganova".

Relja Popović
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Potom je bila i profesorka na Odseku za balet i glumu na Akademiji umetnosti, kao i pedagoškinja čuvene škole "Lujo Davičo".

Zoja Begoli
foto: Printscreen Youtube - Nina Martinović Armbruster

Sa sportskim novinarom Srđanom Popovićem dobila je sinove Mišu i Relju, koji je danas značajno ime na našoj estradnoj sceni, a ne krije da mu je velika ljubav i gluma, te je defintivno nasledio mnoge talente od majke.

Rada Manojlovć
foto: Printscreen/instagram

Rada Manojlović i Nenad Manojlović

Nenad Manojlović je polubrat Radi Manojlović, a u medijima su kružili priče da pevačica nije htela da mu pomogne na početku karijere. Rada i Nenad su po ocu brat i sestra ali na žalost skoro ceo život nisu živeli zajedno.

Riblja Čorba i Bilja Krstić

Bilja Krstić, dama koja poseduje prelep glas i čuva tradicionalnu sropsku muziku je, verovali ili je, sestra Bore Čorbe.

Bilja Krstić
foto: ATAImages

- Da vam otkrijem jednu tajnu, možda i ne znate. Bora i ja smo rođaci. Mi smo brat i sestra. Prema tome, i po toj liniji navijam, a i po onoj drugarskoj - rekla je Bilja gostujući na jednom Borinom koncertu.

Njihovo blisko prijateljstvo traje još od 1975. dok su bili članovi grupe "Suncokret".

Ksenija Pajčin
foto: Printscreen Instagram / xenia.pajcin

Ksenija Pajčin i Baja Mali Knindža

Tragično nastradala pevačica i Mirko Pajčin (Baja Mali Knindža) su brat i sestra od strica. Malo je poznato javnosti da joj je Baja posvetio i pesmu "Spavaj kraljice".

Damira Handanovića i Paško

Tata Damira Handanovića je legendarni pevač Paško, čiji je veliki hit "Devedeset dana" napravio veliki zaokret u karijeru. Do tada je bio dvojkaš iz muzičkog jata Novice Negovanovića.

Upravo je otac poznatog kompozitora uveo u svet muzike i pokazao mu kako zaista sve izgleda.

Nina Janković i Tamara Dragičević

Glumics Nina Janković je pre skoro osam godina uplovila u bračne vode sa Matejom Dičićem i sa njim dobila sina Vukašina.

Međutim, njena jača polovina je brat od ujaka poznate glumice Tamare Dragičević.

Nina Janković, Tamara Dragičević
foto: Printscreen/Instagram/janxnina

Svojevremeno izjavila da je presrećna što je postala član Tamarine šire porodice, s obzirom na to da su one koleginice i jako dobre prijateljice.

Tijana Dapčević i Tamara Todevska

Između sestara je razlika 10 godina, Tijana je starija a i jedna i druga su muzički talentovane. Dok Tijana svoju karijeru vodi u Srbiji, Tamara je vrlo uspešna u svom poslu u Makedoniji.

Tijana Dapčević
foto: Amir Hamzagic/ATA

Marija Šerifović i Danijel Pavlović

Dobro je poznato da Marija Šerifović ima mlađeg polubrata Danijela Pavlovića, koga je njen otac Rajko Šerifović dobio 1985. godinu u vanbračnoj vezi. Danijela je šira javnost upoznala 2008. godine, kada se takmičio u šou-programu „Operacija Trijumf”.

Danijel Pavlović
foto: Kurir Arhiva

Aleksandra Jeftanović i Ognjen Amidžić

Bili su rame uz rame na malim ekranima u raznim projektima, ali je malo poznato da su, zapravo, rod. Ognjen Amidžić je poreklom je iz Šapca, ali malo ko zna da je u krvnom srodstvu sa jednom njegovom koleginicom a reč je o Aleksandri Jeftanović.

Aleksandra Jeftanović
foto: Promo

Moj deda je zapravo nastao u simbiozi Jeftanovića i Simića, a zadržao prezime Amidžić. Moja prababa je Jeftanović ― ispričao je svojevremeno Ognjen.

Dragana Džajić
foto: Printscreen/instagram

Ana Ivanović i Dragana Džajić

Dragana Džajić, ćerka čuvenog fudbalera Dragana Džajića, rekla je sudbonosno "da" pre 4 godine Milošu Ivanoviću, bratu Ane Ivanović. Od tada uživaju u prelepom skladnom braku, a njihove porodice se fenomenalno slažu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs