TOM KRUZ IMA NOVU DEVOJKU: Ruskinja, upola mlađa od NJEGA, ćerka POLITIČARA, a raspuštenica od TRGOVCA DIJAMANATA

Tom Kruz (61) je viđen u društvu Elsine Hajrove (36) i odmah su počela šuškanja da su njih dvoje u vezi

Celebrities
Autor:
TOM KRUZ IMA NOVU DEVOJKU: Ruskinja, upola mlađa od NJEGA, ćerka POLITIČARA, a raspuštenica od TRGOVCA DIJAMANATA
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Strani mediji kažu da je Tom Kruz našao "novu rusku ljubavnicu". Reč je o izvesnoj Elsini Hajrovoj, bivšoj manekenki i majci dvoje dece koja je bila u braku sa bogatim oligarhom.

Osim što je bila dobro udata (a još bolje razvedena), priča se da je Elsina ćerka ruskog političara bliskog Vladimiru Putinu , dok se njen bivši muž bavio trgovinom dijamantima.

Elsina i Tom su viđeni kako se druže u Londonu, a izvor je za Dejli Mejl rekao kako su njih dvoje bili "nerazdvojni, očigledno zajedno. Čini se da je on opsednut njome."

Ko je Elsina Hajrova?

Elsina je brže bolje zaključala svoj instagram nalog, ali su strani mediji doznali da ona ima dvoje dece te da sa njima rado putuje po svetu, od Pariza pa do Kalifornije.

Veruje se da je ona britanska državljanka, te da sada živi u Londonu. Nije poznato čime se sada bavi bivša manekenka, ali se zna da je na pomenutu zabavu došla zajedno sa Tomom Kruzom.

Donedavno je bila udata za Dmitrija Cvetkova, trgovca dijamantima. Par se razveo prošle godine, ali se sve zakoplikovalo pa je par stigao i do suda. Naime, muž ju je optužio za skrivanje imovine od njega. Tj, ona izgleda nije prijavila posedovanje svoje vredne kolekcije torbi.

Njih dvoje zajedno poseduju vrednu imovinu u Dubaiu, stanove širom sveta, kao i bogati vozni park.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs