NAJPOZNATIJI LAĆIN HIT KRIJE BOLNU TAJNU KOJA RAZDIRE SRCA: Svi je volimo i mislimo da je ljubavna, ali radi se o ovome

Prošlo je godinu dana otkako nas je napustio tekstopisac Milan Radulović Laća, sin čuvene Marine Tusaković.

Celebrities
13:26h Autor:
NAJPOZNATIJI LAĆIN HIT KRIJE BOLNU TAJNU KOJA RAZDIRE SRCA: Svi je volimo i mislimo da je ljubavna, ali radi se o ovome
Milan Radulović Laća, Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Celu srpska javnost je zanemela kada se pre godinu dana saznalo da je Milan Laća Radulović pronađen mrtav u Izraelu, gde je otišao sa prijateljima na odmor. Iako mu je život bio ispunjen porocima sa kojima se habro hvatao u koštac, na kraju je uspeo da ispliva na površinu i postao je hitmejker, poput legendarne majke.

Upravo u teškoj borbi sa narkoticima najviše mu je pomogao rad na pesmama, posebno dok je boravio na klinici za odvikavanje. U nekom od njegovih najtežih momenata nastao je veliki hit "Adio amore", koju potpisuje sa Marinom.

Milan Radulović Laća
foto: Kurir / Zorana Jevtić

Međutim, mnogi misle da je reči ljubavnoj pesmi, a zapravo se radi o nečemu sasvim drugom. Nastala je tokom sna, kada je odlučio da pobedi sam sebe i odvikne se od zabranjenih supstanci.

Naime, refren numere koju je otpevao Stefan Đurić Rasta napisao je dok je bio na lečenju, ali nikako nije mogao da sastavi strofu. Kada se vratio kući , Marina mu je pomogla da je završi, i pesmu su predali Rasti.

1 / 5 Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Deo sa vrlo emotivnim rečima predstavlja u stvari Marinio stanje, dok je Milan vodio bitku sa narkoticima, a glasi:

"Okreni mi leđa, da ne gledam suze u tim zenicama, da ne gledam usne kako se koče, dok kažeš mi: "Da, dobro sam ja. Okreni, a pogledima svojim više ne znam da vladam, dok iz ruke mi pada čaša kristala, što se lomi, lomi k'o mi.

Adio amore, još volim te jako, iako si davno izgubila sjaj. Gledam te kako se rušiš polako. A kada to vidim, tad rušim se ja. Adio amore, još volim te jako, još uvek si ono dete iz sna. Od toga se neću ja rastati nikad. Ti nekog drugog odvuci do dna."

Sve ove reči oslikavaju bole situacije kroz koje je prolazila sa sinom, prižajući mu najveću snagu da izdrži i pobedi sebe, a na kraju je to bio i uspeo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs