SOFIJA JE ĆERKA NAJPOZNATIJEG TAJKUNA: Ima milione, kupa se u ŠAMPANJCU, svi je žele, a niko ne sme da joj PRIĐE

Sofija Abramovič je ćerka najpoznatijeg ruskog tajkuna, ima milione, svi je žele, a niko ne sme da joj priđe.

Celebrities
SOFIJA JE ĆERKA NAJPOZNATIJEG TAJKUNA: Ima milione, kupa se u ŠAMPANJCU, svi je žele, a niko ne sme da joj PRIĐE
Foto: Profimedia

Abramovič, ime odmah podseća na sliku 55-godišnjeg ruskog oligarha i jednog od najbogatijih ljudi na svetu. Roman Abramovič ima beskrajno bogatstvo sa svojom neto vrednošću od 7,9 milijardi dolara. Međutim, neka blaga u njegovom životu nisu vezana za materijalno. Sofija Abramovič je jedan takav dragulj u čuvenoj porodici.

Sofija je rođena u Rusiji i preselila se u Englesku 2003. sa roditeljima i starijom braćom i sestrama, Anom i Arkadijem. Treća ćerka biznismena, investitora, političara i vlasnika FK Čelsi Romana Abramoviča ima šestoro braće i sestara i polubraće i sestara iz različitih brakova njenog oca. Sofija je neverovatno bliska sa svojom majkom Irinom, Romanovom drugom ženom. Nekadašnja stjuardesa bila je u braku sa Romanom Abramovičem skoro 16 godina.

Ruska državljanka rođena je sa zlatnom kašikom u medu i od prvog plača je živela u luksuzu. Zajedno sa svojom braćom i sestrama, Sofija je pohađala privatnu školu Godolphin and Latimer koja vredi 31.000 dolara godišnje u zapadnom Londonu.

Budući da su deca najbogatijeg čoveka u Izraelu i među najbogatijim Rusima, deca Abramovič živela su uz strogu sigurnost. Nije to bila neobična šetnja do škole sa drugarima. Sofija i njena braća i sestre leteli su helikopterom u heliodrom Batersi, gde ih je čekao automobil sa šoferom. Grupa telohranitelja pravila joj je društvo na putu od do škole.

Sofija Abramovič
foto: Profimedia

"Moj život sa Romanom nije bio bajka o kojoj su pisale novine. Za moje obezbeđenje i našu decu angažovao je grupu telohranitelja iz agencije za zaštitu. Brojeve mobilnih telefona menjali smo jednom nedeljno da niko ne bi mogao da nam uđe u trag.", rekla je jednom prilikom Sofijina majka i dodala:

"Bojali smo se pokušaja otmice, ali nismo mogli da sakrijemo svoju decu i da im ne pokažemo pravi život. Tako smo išli u pozorišta i muzeje sa gomilom telohranitelja. Svake godine je sve teže."

Sofija Abramovič

Sofija često objavljuje fotografije s tatom, kojeg očigledno obožava, a koji joj bez pogovora ispunjava svaku želju, pa je tako dobila i najskuplje konje kad se počela da se bavi jahanjem. Taj sport joj čak i dobro ide, pa se druži s drugim devojkama koje dele tu strast.

Iako neki tvrde da Roman Sofiju drži na "kratkoj uzici", drugi smatraju da to nije nimalo čudno kad znate koliko je loš uticaj princeza u provodu, tačnije njegove najstarije ćerke Ane, koja živi i studira u Njujorku. Ali pod znakom pitanja je koliko studira jer je uvek spremna za probleme i žurke. Za razliku od tatinog ponosa - Sofije.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs