SA 6 ŽENA IMA 12-oro DECE: Bio je "otrov" za dame, nudile mu se ko na tacni, samo je 1 oženio, a zna se i zašto baš NJU

Ko je zapravo Nik Kenon, muškarac kome tolike žene ne mogu da odole?

Celebrities
19:06h Autor:
SA 6 ŽENA IMA 12-oro DECE: Bio je "otrov" za dame, nudile mu se ko na tacni, samo je 1 oženio, a zna se i zašto baš NJU
Bre Tijesi, Foto: Perkins, Andrade / Pacific coast news / Profimedia

Niko nema zamršeniji ljudbani život od Nika Kenona, čoveka koji je bio oženjen sa samo jednom ženom, dok je bezbroj drugih defilovalo kroz njegov krevet.

Ko je zapravo Nik Kenon, muškarac kome tolike žene ne mogu odoliti?

Američki televizijski voditelj, glumac i komičar u poslednjem periodu često je bio u fokusu javnosti zbog obilja potomstva koje ima sa različitim ženama. Nik Kenon otac je dvanaestoro dece, čije majke su šest različitih žena. No, izgleda da je ova godina donela određenu smirenost u njegovom porodičnom životu, budući da nije bilo novih prinova nakon petoro malih Kenona koji su došli na svet do 2022. godine.

Početkom 1990-ih, Kenon je zakoračio u svet zabave, prvo nastupajući u humorističkoj emisiji "All That", a potom se pojavljujući u filmovima i muzičkim spotovima. Kroz godine, njegov ljubavni život bio je praćen vezama s različitim ženama, često kulminirajući rođenjem dece.

Kristina Milijan
foto: Reuters/David McNew

Ljubavni život

Na setu filma "Ljubav nije stvar koja košta" iz 2003. godine, Nik Kenon je privukao pažnju kada se upustio u romansu s pevačicom Kristinom Milijan, a njihova veza trajala je dve godine. Naznake o raskidu pojavile su se nakon što ga je uhvatila u neveri, što je potvrdila i kroz stihove svoje pesme. Kenon je odbacivao svaku optužbu za prevaru.

Maraja Keri, Nik Kenon
foto: Profimedia

Sa rijaliti zvezdom Kim Kardašijan bio je u vezi 2006. godine, a njihova veza trajala je oko godinu dana. Na kraju veze, ona mu je slomila srce. Kenon priznaje da je sam zbunjen oko vremena njihove veze, posebno imajući u vidu njen snimak intimnog sadržaja sa bivšim dečkom Rayom J-om.

Nakon što je preboleo raskid, usledila je veridba s 'anđelicom' iz "Victoria's Secreta", Selitom Ebanks, i to samo tri meseca nakon što su započeli vezu 2007. godine. Međutim, njihova veza okončana je samo nekoliko meseci kasnije.

Iako je Kenon tokom života imao mnogo partnerki i mnogo dece (o čemu ćemo kasnije), oženio se samo jednom. Upoznao je pevačicu Maraju Keri 2005. godine, a njihova veza otpočela je tri godine kasnije. Venčali su se 2008. godine, a 2011. su dobili blizance. Kenon je jednom izjavio da je Keri njegova 'ljubav iz snova', iako su se razveli 2014. godine. Početkom 2022., pojačao je glasine o ponovnom osvajanju, iako je kasnije i sam priznao da je to 'nemoguće'.

Američka manekenka Britani Bel takođe je bila u vezi s Nikom, a glasine o njihovom odnosu počele su kružiti 2014. godine. Prema navodima, hodali su nekoliko godina pre nego što su 2017. postali roditelji sina po imenu Golden, koji je bio treće dete za Nika. Zatim, 2020. godine, Bel je rodila Kenovo četvrto dete. Iako se spekulisalo da su prekinuli nakon rođenja ćerke, iznenadna vest 2022. godine otkrila je da je Bel ponovo trudna. Stiglo je njihovo treće, a ukupno deseto Kenovo dete.

On može, one ne mogu...

Manekenka iz Sports Ilustrateda, Jovana Bela, još je jedna dama koja je osvojila srce Nika Kenona, a njihova veza trajala je od 2015. do 2020. godine. Stvari su postale pomalo zamršene među njima kada je kasnije Džesika izjavila da Kenon nije bio iskren u vezi s trudnoćom Britni Bel. Ipak, čini se da joj njegovo dete s drugom ženom nije toliko smetalo, s obzirom na to da su ponovno primećeni zajedno u martu 2022. Džesika je svojoj prijateljici Safir Samuilu jednom prilikom izjavila da ona nije smela imati druge partnere osim njega, dok je on mogao biti s drugim ženama.

Sledeća lepotica koju su počeli povezivati s Nikom bila je Lanija Kol. Navodno su se počeli viđati 2017. godine, a 2022. godine rodila mu je njegovo deveto dete - ćerku Oniks Ajz, i to samo devet dana pre nego što je Britni Bel rodila njegovo deseto. Lanija je u mesecima nakon porođaja izjavila da je njeno dete primalo pretnje smrću preko interneta od ljudi koji se nisu slagali s Nikovim načinom života.

Abi De La Rosa se spojila s Nikom 2020. godine, a upravo mu je ona rodila troje dece. De La Rosa je jednom prilikom izjavila da voli što su njena deca deo tako velike porodice, a nakon što je čula za vest o poslednjoj trudnoći Britni Bel, našalila se i rekla: "Maknite se, Kardašijanke, stižemo mi."

Jedno dete, nažalost, preminulo

Manekenka Alisa Skot je majka jednog od Kenove dece, Zena, koji je rođen u junu 2021. godine, otprilike nedelju dana nakon što je Abi De La Rosa rodila blizance. Nažalost, Zen je preminuo od tumora na mozgu kada mu je bilo samo pet meseci. U novembru 2022., par je potvrdio da je Skot ponovo trudna, a u decembru 2022. godine rođena je Kenova 12. kćerka, mala Halo Marija.

Bre Tiesi Kenona poznaje već deset godina, a povremeno se sreću. Nakon njenog razvoda od bivšeg beka NFL-a, Đanija Manziela, ponovo su se upustili u vezu, te mu je ona rodila osmo dete, Legendarnog Ljubavi, u junu 2022. Za njenu trudnoću Kenon je saznao usred borbe s tumorom na mozgu njegovog sinčića Zena, a u svom tok šou podelio je svoje osećaje o "tugovanju za jednim detetom, dok je istovremeno bio uzbuđen što će dobiti novog naslednika".

Mnogi se pitaju hoće li biti još beba nakon dvanaestoro dece, no Kenon priznaje da trenutno ima pune ruke posla sa svojim dosadašnjim potomstvom. Međutim, dodaje da "samo Bog odlučuje kada će biti gotov"...

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs