ĆERKU TANJE BOŠKOVIĆ KRASI PRIRODNA LEPOTA I NEODOLJIVO PODSEĆA NA MAJKU: Vaspitala ju je na neverovatan način

Ćerka Tanje Bošković izgleda poput majke iz mlađih dana, a osim lepote, od nje je nasledila i talenat.

Celebrities
Autor:
ĆERKU TANJE BOŠKOVIĆ KRASI PRIRODNA LEPOTA I NEODOLJIVO PODSEĆA NA MAJKU: Vaspitala ju je na neverovatan način
Foto: Kurir

Čuvena glumica Tanja Bošković ima sina i ćerku, koje dobila sa rediteljem Dejanom Karaklajićem. Ćerka Lana je mamina slika i prilika, a osim lepote, od nje je nsledila i neverovatan talenat za glumu.

Naime, prvo je upisala Filozofski fakultet, te kako je shvatila da studije sociologije nisu za nju, prepustila se glumačkim vodama.

- Kada sam upisala sociologiju, shvatila sam da ne mogu ni sa čim drugim da se bavim, sem glumom - rekla je Lana jednom prilikom.

Lani je od malih nogu usađena ljubav prema pozorištu, kao i umetnošću, a činjenica da su joj roditelji u tom poslu, doprinela je da se lakše odluči na isti poziv kao i oni.

- Odrastati pored roditelja koji se bave umetnošću znači biti okružen ljudima koji neguju slobodu i razumeju različitost, što je negde olakšalo moju odluku da se bavim glumom. Mislim da je to dobrim delom podstaklo moju ljubav prema pozorištu. - ispričala je Lana.

Govoreći o tome kako je vaspitavala ćerku Lanu i sina Đorđa, koji se oženio i živi u Americi, Tanja Bošković je priznala da je deci uvek davala punu slobodu.

‒ Svako ima pravo da izabere svoj život i da ga vodi kako želi. Sve i kada vidim da će moja deca da padnu, pustim ih, pa kad padnu, tu sam da im se nađem. Sasvim sam atipična srpska majka. Ja sam ih, recimo, sa tri godine puštala da idu sami u vrtić, zbog čega mi je ceo komšiluk govorio da sam luda. Vozili su bicikl po Beogradu, kešali se po tramvajima i dobro su podnosili rane od padova, koje su mene više bolele. Ali, to je život.

Zanimljivo je i da Lanu krasi prirodna lepota, te da je jedna od retkih koja nije pala pod uticaj estetskih korekcija, baš kao i njena majka. Tanja je jednom prilikom i otkrila tajnu svoje lepote, kao i da nije za to da mlade devojke rade silikone.

- Meni je žao lepih devojka koje su imale potencijal, ali su se izoperisale i sad liče na plastične viršle. Što se mene tiče, ceo život se smejem i svuda idem peške, to je tajna moje lepote, otkrila je jednom prilikom Tanja pa dodala:

Tanja Bošković
foto: Kurir/Dragan Kadić

- Lepota jeste unutra. To nijedna od ovih sa silikonima u ustima, izoperisane, neće shvatiti o čemu im pričam. Džaba vam silikoni, koga ćete prevariti, sebe u ogledalu, šta? To je zaista smešno. Zamislite te devojke koje stavljaju implante u jagodice, grudi, ne znam gde sve više... Šta će one da rode? O čemu se radi? I glupo je i nepotrebno. A tek žene mojih godina koje pokušavaju da ispeglaju bore! Šta pokušavaju sebi da kažu?

Kako je Lana sigurno imala priliku da uči od svoje majke, makar samo i posmatrajući je, tako je i Tanja izjavila da ona uči od svoje ćerke. Smatra da su Lanine ideje sveže, drugačije, ali i dragocene.

Posetimo da se u maju 2021. godine Lana venčala u Hramu Svetog Save, u Beogradu. Venčanje je bilo tajno, a udala se trenera Stefana Adžića i svadbeno veselje usledilo je tri meseca nakon crkvenog.

- Moja ćerka je dobila verenički prsten, i ja sam presrećna. Imala je prosidbu kakvu žene mogu samo da sanjaju. Suze su mi tekle od sreće - izjavila je glumica tom prilikom.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs